Monday , December 5 2016
Home / Isu Semasa / Penagih dadah buang anak

Penagih dadah buang anak

cina-buang-anak1

Seorang penagih dadah telah menangkap anak perempuannya yang berusia 2 tahun dan mengugut polis untuk melemparnya keluar dari tingkap tempat kediamannya namun cubaannya gagal kerana anak perempuannya dapat diselamatkan. Untuk makluman, kes ini berlaku di negara China. Gambar ini diterima daripada emel, harap sesiapa yang mengetahui mengenai kes ini lebih lanjut silalah komen.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

26 comments

  1. salam..aku ni peminat dhard ngan bienda sejak dia kum solehah lg..
    ada sape2 tau mail bienda x? nnt bg aku..ank nak wish dia scara personal..moga cpt sembuh
    .. ikhlas ni beb.. kalau yg xtau tu..xper arr..it's ok : )
    my mail = min_warak@yahoo.com

  2. adoi…dier xda ati perasaan ker..
    bodoh

    :@

  3. bapa mithali..

  4. oh, baca lam kosmo semalam. Bapak dia high on drug time tu. Sian eh budak nie kalau polis tak bertindak cepat. Tapi mana mak nye ekk.Tak ada dimention pun dlm news semlm.

  5. bodoh betol!
    igt senang ke nk beranak!

  6. lor??ape nk jd manusia cmni!!

  7. ciannyer anak die…mst sakit bdn die,,,merah3 dah….dpd buang baik bg sara….jht tol bpk die…

  8. ish ish..gler btl..sebaik bkn kt mesia..bengong!!

  9. Sampinye hatiiiii huhuhuhu…. nk dpt sorg ank tu punyelah susah….dah ade nk buang2 plak…DASAR PENAGIH!!!! Respek aaa 'abg' polis tu ke askar…wat eberlah…. dia tu pun gadai nyawa nk selamatkan baby tu…. bravo bravo bravo !!!!

  10. mak aii..org lain bersusah payah nk dpt anak..dier leh suka2 wat camtu..
    ilang akal pe? kalo x ready nk jd bapak, jgn ar wat anak..
    budak tu br nk tgk dunia dh ko seksa dier camtu..

  11. Ouhhhh…
    Giler ah…
    Cian anak dye…

  12. bodoh!!! ada kepala tapi otak xda..
    kira xda kepala otak!!!
    baik la ko mampos cepat.
    menyusahkan orang!!!
    bodoh!!

  13. mak dia kena ketok kepala sebab bodoh! dah laki mcm tu…lari jauh2!! ni lah ada perempuan tak buleh hidup takde lelaki..gatal semacam! penting kan diri sendiri sbb nk lelaki!malu!malu!malu!

    Kalau laki tu violent…adalah tanggungjawab ibu selamat kan anak2! Tu lah zaman sekrg..pompuan elok ada income sendiri..

    sorry lari topik sket..terganggu hati baca seorang bapa anak 10 minta bantuan..kalau miskin kenapa beranak ramai2???? Penting kan diri sendiri!!! U need condom not money! Yg Ibu nya..tuhan bg akal!gunakan!

    • Ye aaa…aku pun kekdg naik heran gak… Dah tahu x mampu pesal le beranak reramai, otherwise tetiba je mana le tahu malang x berbau, tetiba bangkrup ke, harta seme kena tipu ke, bencana alam ke…
      Org ppuan ni jenis sayangkan laki, tak bertempat… gtu aa klu dah sayang. yg ni laki penagih dadah, aku wase ramai tol aku dgr isteri2 penagih ni mmg sayang lebey2 kat laki dia. Bile kite dah kawen baru paham kot, so amoh komen lebey2 aaa hehehe.
      Tp yg paling mengharukan bile kes haruan makan ank, ade gak ibu sanggup rahsiakan sbb sayangkan laki dia smpi x bg ank dia wak report polis… aduhhh sampainye hati

  14. akl je xde bdoh bin bgangbin babi bin x de akl lngsun bin setan bin rja firaun…..hihihihi

counter statistics