Monday , September 26 2016
Home / Isu Semasa / Perempuan materialistik minta putus tunang

Perempuan materialistik minta putus tunang

Materialistik bitch! Itu sahaja yang boleh kite gelar perempuan yang jenis materialistik ini, contoh sudah ada siapa lagi kalau bukan personaliti bersuara itik. Minta putus tunang hanya kerana berkenalan dengan lelaki kaya yang handsome. Well lelaki kaya itu betul, handsome itu hahaha ada ke? Apa?! Lelaki kaya seperti Jejai  itu handsome?! macam rupa tiang lampu ade-lah. Itu hanye contoh saje. Jangan-lah ade yang emo dan komen yang bukan-bukan pula. 🙂

Perempuan ni agaknya tak tahu hukum karma. Berkat doa seorang yang teraniaya dimakbul lebih pantas daripada kelajuan cahaya. Kena ingat tu. Kami hanya berharap perempuan itu akan menyesal dengan kata-katanya di radio itu kelak.

ps: Tapi macam lakonan semula pun ada kan?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

3 comments

  1. hehehe… usaha tangga kejayaan. klu ini kisah benar (ekceli perkara ni ble berlaku).. kpd mamat jual burger tu, ko ade business apa, lagi bagus dr yg mkn gaji.. si Ramli ngan satu lai tu aisey lupe nama apa, penah kua lam Ek Eleh afdlin, dr jual burger gak, tp berkat usaha pehhh leh bg peluang perniagaan frainchais ke org len…
    dan kpd ppuan tu dan adik2 sekalian, jgn le terlalu melihat kebendaan, btul kite kena fikir tentang masa depan, tp klu cari pasangan hidup yg dah kaye atau ank org kaya blum menjamin apa2, sbb rezeki ni Allah ble tarik camtu je, sekelip mata. ari tu ade bace crita benar psl si isteri kena bekerja sbb suami malas bekerja, asalnya lelaki tu anak org kaya tp jatuh bangkrap kot so dia demoralize tak reti nk berdikari. cian si isteri tu. …

  2. lakonan semula atau secara live ni.
    aku pon xtau………

  3. kalau letak samad jual burger lagi masyuk web ko ekekeke…

counter statistics