Tuesday , December 6 2016
Home / Isu Semasa / Perempuan Tomboy / Pengkid bunuh anak kucing di Malaysia

Perempuan Tomboy / Pengkid bunuh anak kucing di Malaysia

Agak shocking video ni, kami ingatkan perkara-perkara sebegini hanya berlaku di luar negara. Kini kejadian penderaan binatang sangat meluas di Malaysia. Semakin ramai orang siuman tetapi gila di Malaysia ini agaknya. Video terbaru ini dikatakan berlaku di Serdang, Selangor. Seorang perempuan tomboy / pengkid telah bertindak mendera kucing dengan memukul menggunakan payung dan memijak seekor anak kucing sehingga mati.

Menyedihkan apabila melihat ibu kucing ingin menyelamatkan anaknya tetapi di halang oleh tomboy / pengkid psycho ini! Video kucing dipijak apabila membaca artikel penuh.

Video tomboy / pengkid membunuh kucing di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

116 comments

  1. bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  2. jahat gile minah ni. siap ada video, ak rase leh dakwa die ni. tlg admin siasat minah ni lbh detail lg. ak sndiri akan wat report.
    kwsn serdang tu anjing berlambak xda pulak die nk bunuh.

  3. may u be burn in hell… huhuhu

  4. Memang fark off la tomboy/pengkid yang bunuh anak kucing ni.
    tau la kau balasannya!

  5. sedih gua tgk……
    harap2 dia ni kena balasan yg setimpal….
    ada otak takde akal….

    dahlah pengkid…
    taksedar diri tu pompuan…
    nak jadi cam jantan….

    mak kucing tu mesti sedih….
    nak selamatkan anak takleh…
    kena juga….

    betul punya takde hati perut…

  6. ni pengkid bangsa cina ni…biasa le, bangsa cina ni mmg hati kaudu…kalau otak monyet pun diorang boleh makan hidup2…apa la sgt bunuh anak kucing…Kalau aku terjumpa ngan si pengkid ni, siap dia aku keja kan…orang camni klu jumpa pecahkan je kepala dia..atau ikat dia, letak atas jalan, pastu lenyek-lenyekkan…aku dah geram sgt ni…aku takboleh tgok orang siksa binatang!!!

    • Minah Karen= gua sokong….

      • ye aku pun marah ngan minah ni.bahaya ni. kalau dia buat utk kepuasan diri, maknanya dia ada masalah emosi.org2 mcm ni boleh jd pembunuh bersiri manusia lak ni kalau dia dah hilang kepuasan dr bunuh kucing.tp kan, yg bersalah minah tu.jgn lak kita ckp pasal bangsa dia lak.bangsa dia takde kene-mengena pun dalam hal ni.kalau org ckp 'biasalah bangsa melayu, mmg mcm tu, suka ambik dadah', kita marah tak?

  7. mmg ko ditakdirkn beraja dlm neraka!fcuk u!skg ni tuhan byr cash jew,aku doa ko mati kne lenyeeeekkkkk smpi nti daging ko melekat2 atas jalan….!i am!

  8. ya Allah x sggup aku nk tgk..bodoh n setan pnye org!!

  9. baca pun rasa nak pijak2 sampai lunyai pengkid ni.. Moga dia menerima pembalasan yang setimpalnya. Inilah iblis yg bertopengkan manusia. Neraka la tempat mu

  10. aku akan lalu kawasan tuh dengan harapan aku jumpa dia…
    once aku jumpa dia,
    aku akan hentam dia pakai payung…
    kalau sesiapa nak join aku bantai SIAL nih, silakan
    aku memang nak pukul SIAL nih..
    anjing pun aku kesian nak bantai.. apatah lagi kucing…
    dasar SIAL, BABI, PUKIMAK..
    sory kalau aku mencarut,
    terlampau educated aku nih tu yang sampai mencarut…
    akhir kata,
    sapa nak join aku jom,
    aku nak pukul orang nih,
    nak berak kat muka dia,
    then nak hantar ke negara asal dia…
    dasar orang hanjeng!!!

    regards,
    benci ini SIAL…

    • Rock, thanks sbb sokong gua.

      Ak, sorry aku emotional sikit and a bit racist. Tapi the fact is bangsa ni agaknya ada sifat kejam dlm diri diorang. Tapi bukan semualah cam tu. Aku sedih klu tgok Animal Planet/National Geografik tentang penganiyaan binatang yang jadi kat Cina. Mungkin aku silap or mungkin mat2 saleh tu yg propaganda, tu aku tak pasti.

      • Kesian kucing tu, orang yg kejam tu tunggu saja pada hari pengadilannya.

        Minah Karan, bangsa tidak ada kena mengena dengan sifat manusia itu sendiri.

        Kekejaman terhadap binatang setimpal dengan kekejaman terhadap manusia.

        Adalah tidak adil mengaitkan bangsa dengan kekejaman tertentu. Contohnya, kekejaman terhadap binatang dikaitkan dengan cina (sebab kes atas), kekejaman terhadap manusia (kes buang bayi) dikaitkan dengan bangsa melayu.

    • ini mmg tade otak pnye manusia.. Jmpe die jom ssme pkul die kai payung n pijak2 die bia die rase ape yg anak2 kucing tuh rase~!!!! huhhHhhhhh~!! DasarRrrrRrrrrr syaitonNnnn~ Binatang pn syg anak die.. Huhhhhhh~!!

  11. nk tunjuk jantan dgn kucing???x nampak jantan pun,klu aku ada kat sana mmg aku sepak je pengkid ni..celaka punya betina ibu kucing..

  12. zalim.. zalim sgt2.. moga2 Allah balas setimpal.. bia die kene mcm ape yg die wat kat anak-anak kucing tu.. zalim..!

  13. astaghfirullah…..apala salah kucing 2….kucing nie haiwan yang di sayang oleh nabi…..awas,ALLAH akn balas…..aku bengang gile tgk video nie….

  14. pukul jgn x pukul

  15. siallllllllllllllll betul pompuan ne,kesian kucing tu…nahas ko lah,pegi mampos,,jahanam betul….mungkin ada masalh mental kot..bodoh!!!!

  16. mmg bodo xd otak…….
    xbeperikemanusiaan lgsg
    bintang pown taw kesian xmcm ko 2 bgang nk mampus…
    xd otak xksian lgsg kew………..
    arap2 krajaan tlg dakwe seimpal2 nye…….
    sdih gle ak tgk …
    ksian btowl mak kcing tgk ank kne g2 …….
    tlg k bg setimpal2 nye…..

  17. start animal liberation now…!!

  18. mcm sial betina 2..klu jmpe kat aku, aku rodok payung 2 kat bontot die..nk jd jntan sgt..woi!! ko lbh layak dipangil BETINA dr kucing 2 la!! fak tomboi 2!!!!!!

  19. wei aku jmpe pengkid cine ni manx aku pijak dy smpi mati .wei kwn2 kaum cm ni kite jgn bg muke kt dy .kite jmpe ramai2 pukul dy ckup nk jum !

  20. Dasar dajal punyer manusia..dah la tak mengaku pompuan nak jadi jantan takde plak kepala batang kat bawah..ader pon keciik..tapi tu bukan kepala batang itu cuma kepala kelentoooottt…pegi mampus la..dasar mmg kena laknat…bior mati kena lenyek kat jln…pastu masih hidup…bior dia rasa sengsara mcmana kucing tuh sensara sbb ada 9 nyawa….Aminnnnnnnn

  21. babi punya cina. kejam mcm pukimak. rasa mcm nak belasah sampai mati. kalau aku jumpa dia memang patah la gigi dia

    • jgn cepat buat kesimpulan mungkin bukan cina ……mungkin jugak mix cina malay ………

  22. kasih kan kucing

    memang dasar tak tahu untung jadi manusia…. Allah S.W.T dah bg cukup sifat dengan akal fikiran.. yg aniaya kucing tu apa hal… Apa yg kucing tu lakukan sehingga t'gamak bunuh anak kucing yg tidak tahu apa2.. post gambar nie ke facebook and pasti ada yg jumpa pengkid nie… aku rasa pihak polis akan cari dan siasat perkara ni…

  23. ..mcm ade undur keraguan di sini.. if pengkid cine tuh yg buwat.. then how come gambar die yg candid pon ade di paparkan?? mcm ade kepelikan di sini.. mungkinkah die dianiaye?? or maybe itu mmg betul die.. tapi.. if tgk betul2 vid tu.. cam pelik.. kenape mcm perlu die tonjolkan diri ke arah kamere seolah2 taw kamere ade kat situ?? motif baling kucing n pijak depan kmere? knape tak buat kat tempat sorok2?? plus..die mcm taw ade kmere disitu..coz die cm terpandang kmere? ape motif entah? pelik… if betul la pengkid tu pmbunuh nye.. curse her!! tp if bukan.. maybe ade yg tak puas ti..n reke sume ni untuk kenekan pengkid tu? wallahuallam..

    • mmg setan r pengkid. aku sumpah kau kene lenyek d lori balak sampai kau lempeng.. lps 2, taulah aku bg mayat kau kt kucing biar diorang lapah kau sampai licin.. aku doakan hidup kau x akn pernah bahagia dan akn dpt hukuman setimpal atas perbuatan kau. kau bkn manusia tp setan. jd, kalau kau pergi kt mekah, kau jgn lempar jamrah, tp duduk kt dlm jamrah 2. kau setan. shit. damn. bitch!!!!!

    • nak ragu apelagi. dah mmg nyata n jelas babi tu bunuh kucing tue. pasal gambar babi tu g mampos la. ape masalh ko nak ragu2 lagi.
      yg penting babi tu mmg x patut bwat cmtu. ko ade mata ko tgk imej video tu dgn pic babi tu. SAMA kan. so makne nye mmg babi tu la .
      ko nak ragu2 lagi ke?? TOLONG la .

  24. xyah nk keraguan sgt hiruma..org mcm tu xleh nk bela sgt..mak kucing nk tolobg pun die nk marah..mmg celaka..nmpk org tu atas jalan..langgar lari cepat2..

    • gila punya org..semua pihak polis diminta mengambil tindakan diatas aper yg berlaku..mmg saja dia rakam..tak ada perasaan ker buat macam tu..ape perasaan dia kalau dia kepala dia terhantuk?sakit tak?macam tulah perasaan kucing tu..tuhan akan membalas diatas penganiayaan..tak berdosa pun kucing tu,tak kacau orang pun..kenapalh dera macam tu..ya allah…

  25. aku benci manusia mcm ni.. membunuh sesuka hati aku hrp die pun akn dpt balsan mcm tu biar die sedar salh die.. babuiiiiiiiiiiii

  26. mintak rogol tomboi ni agaknya..baru tahu langit tinggi ke rendah…celaka

  27. kita doakan agar die ni kene badi kucing wat selamanyer bersama keturunan die sampai bebila pun….knp masih ade manusia seperti ni….bahawasenya kucing adalah binatang kesayangan Nabi Muhammad SAW..

  28. Hairi Haikal, wa pun nak join lu mengapuskan pengkid giler ni.

  29. mmg bgse pkimak hrm jdah ! xde nilai kemanusian dlm diri .. nie msty mnusia baka anjing ! selalu anjing je lwn dgn kucing .. nie mmg PENGKID KETURUNAN ANJING !

  30. bagang nk mampos cina gemok nii…lagi bodo dari kucing..otak ade tp cm xde otak lebih baik jadi binatang..ibu kucing pun reti ade belas kasihan….~betol2 sial

  31. try ko jd kucing meh aku pijak ko plak..geram plak aku..

  32. benggong !!! cuba dia tu kita pijak2 sampai mamposssss!!!! bodoh !!!eee.,… geramnyer….

  33. stakat lawan ngan binatang boleh r tunjuk brani, kuat..dasar pengkid yg x tau diri, Tuhan dh jadikan awak tu sbg wanita, nk tukar2 jntina..pas tu nk tunjuk hero lak seksa binatang..lau rasa diri tu nk jd jntan sgt, g masuk wresting sna, baru ada akai! magkuk ayun btol..

  34. pukimak punya cina… semua cina cam sial..

  35. mmg dasar pukimak betul la pengkid ni..muka dah la cam sial…mak bpa ko x ajar ek cara nk sayang haiwan…ke mak n ayah ko bt bnde yg sama kt ko..sangap babi btl…setan btl pengkid ni…ko tu pompuan,bt ar cara pmpuan,xyh tunjuk lagak cm lelaki…

  36. dasar pengkid ,mkn bab*!!
    mmg tak selamat hidup .
    grr(!)
    geram aku tgk !
    mmg gampang lah .
    dasar tak berperikemanusiaan!

  37. bodoh btol la pengkid ni…mcm jahanam…klo di nk jahanam,g jahanam sorg jgn nk bunuh kucing plakk….BODOHHHHHH…!!!xde otak,kucing tu kacau dia pon..ape mslh dia…klo xsuke kucing xyah la duk ctu….!!

  38. x yah jadi pengkid laa setakat bunuh kucin apa lee sgt..tetek tershembollll gak…ahakkksss

  39. Keraguan Hiruma tak salah. Hiruma tak memilih pihak. Kalau korang dapat news ke , berita ke, email ke, 100% percaya ke? kalau orang tepi jalan bagi info, percaya 100% tak?

    Bila dapat info, jangan 100% percaya ikut imosi saje, kena fikir dulu…. betul ke tak? boleh percaya ke tak? Kena guna otak fikir dulu dan simpan emosi tepi cikit. Barulah boleh jadi org berilmu. Jgn salah faham ye.. ni advise sje 😛

    Kalau si perumpuan itu semmgnya org yang di-attachkan foto, dia tu patut dihukum dgn hukuman yg setimpal dgn perbuatan yg tidak berperikemanusiaaan dia….membunuh anak kucing yg tak bersalah mmg keejiii~

    Kalau si dia itu bukan org yang ada di gambar tu… bukankah kita menfitnah orang yang tidak berkaitan…yang kebetulan pakai pakaian same dgn perempuan tu? Bukankah kita jadi penfitnah yang dibenci Islam? Bukankah fitnah itu suatu dosa yang boleh menhancurkan umat manusia? Bukankah kita diajar untuk befikir, mecari bukti, kesahihan sebelum mempercayai apapa yang diberi?

    Ku sokong Hiruma sbb mampu buat analisis macam tu:).
    Pelik bukan? kalau kita tengok vedio, ada ka orang yang nak jadi 'star' dekat cctv buat macam tu? Dah tau ada cctv, tapi buat jugak? Kalau orang tu adala sakit mental ke boleh paham la sikit tapi nampak normal saja.
    Lagi satu,macam mana 'diaorang' dapat gambar2 perempuan ni? Kebetulan ka? atau suatu muslihat untuk menfitnah? tiba tiba saja cantik dapat video dgn gambar attch… macam ada saje org plan… fikir ye 🙂
    Last… kalau kita tengok baju dia dalam vid than gambar. Lain bukan? Gambar at top ada karakter smily atas baju dia tapi dalam vid takde pun. kat gambar dia ada baju kat tangan dia tapi dlm vid tiba tiba hilang? kalau nak argue gambar tu ambil kat tempat lain ka, 4 jam lepas ka, dah bukan bukti sah kan? kita anggap sama sbb baju hita, cap putih, seluar putih. padahal manatau org lain?temapt lain? masa lain?

    Jangan kita buat anggapan dn percaya membuta tuli tanpa bukti yg kukuh dn yg boleh percaya.
    Maaf ye kalau ada buat org terasa sikit…. nak bagi pendapat saje 😛

  40. tak tau di untung jd manusia….haiwan pun syg sesame mereka…………moge dbalas segere nanti……

  41. my cat name Hijrah

    dah jadi pengkid satu hal dah tue tambah pulak bunuh,aniaya kucing
    ca ya nun alif mulut bau ba alif ba ya
    kat akhirat nanti dia jadi kucing pulak biar dapat rasa balasan yang sama
    rasa kena ketuk ngan payung kena pijak..
    PADAN MUKA masa tue!!

  42. mmglh fuck………….pukimak anjing….cuba aku pijak mak ko..bodo anjing btollah…sialllll pukimak……………..

  43. bpak bodoh gile cina nie..x d hotak ape?? ke mak bpak die pown die wat cm 2…sumpah haram do cina babi nie..aq fuck gile ..o0o….cube mak bpak die kne pijak cm 2..sng2 aq je yg pijak mak bpak die..g mati la ko cina cb..law aq jmpe die nie..aq ludah je kat muke die..aq akan ingt smpai bile2 muke babi cina x de hotak nie…

  44. aku benci org dera k

    gile ke hape!
    aku pantang btol org dera kucing nih…
    sediiiiiiihhhh sgt tgk video nih….
    huk huk…
    ambik la tindakan…
    mana pihak yg bertanggungjawab???????
    kesian mak kucing tuuu…..

  45. pempuan gmuk!!perasan pengkid!wat pulun jaa…gendut genduttt..tme dy pijak kucing tu msti bdn dy bergegarrrrr…lompat la tggi lagi lain kali…bia brgoncg hbissssss….hohoho…nk jdi laki la konon…meh aku operate..konon nk tnjuk hbt lee tuu..heheh…dasar perut berlapis2…lalala~

  46. aku xbrani nk tgk…tp klu btl la cite ni,mmg bodoh punye manusia!…nape la manusia mcm ni hidup kt dunia ni?….

  47. kalau aku dapat minah ni, memang aku mintak sumer ibu2 kucing belasah dia dengan payung dan pijak2 dia macam dia buat kat kucing tu. Gilerr phsycho punya orang, tak ada perasaan…

  48. mgkn pengkid tu beli baju lain…(baru)

    ko tgk topi dia…. samakan…

    takkan semua pengkid sepesen pulak nak pakai baju

    semua hitam.. seluar putih….

    ni confirm… dah buat naya..

    beli baju baru…

    baju yg dah berpeluk bunuh anak kucing tu

    dia buka… den sarung baju baru…

    ni semua nak tipu….

  49. mgkn pengkid tu beli baju lain…(baru)

    ko tgk topi dia…. samakan…

    takkan semua pengkid sepesen pulak nak pakai baju

    semua hitam.. seluar putih….

    ni confirm… dah buat naya..

    beli baju baru…

    baju yg dah berpeluh bunuh anak kucing tu

    dia buka… den sarung baju baru…

    tu yang kat tangan dia ada baju…

    ni semua nak tipu….

  50. kesiannyer anak kucing tu..harap2 orang ni di dapat balasan yg terlebih timpal untuknya.. BOdoh betull..memang sah dia ni ada mental problem bukan tahap permulaan tapi dah tahap kritikal..orang gila pun tak wat camni..

  51. memang lahanat la pmpuan tuh…idup ea xkn senang…bodo, xda akal..sia2 jer tuhan kurniakan otak….binatang pun pandai na guna akai dorg….mangang!!!!!! wajib kna bunuh itu olang…pijak2 pale ea mcm ner ae pijak yayaw tuh !!!! eiii ….wa tgk lu kecik besar…kecik besar jer!!! sapa jumpa ini olang , jgn lupa halo..haloo gua….

  52. cm sial jer amoi ni… xder ker lori nk lenyek amoi ni cm dia pijak kucing ni

  53. tlg bunoh amoi ni bley x. da la burok, penkid, babi la. klo ko nk mkn skali pon , jgn la seksa die mcm tu anjing! bodoh sial. esok tuon KL cari minah ni. kalo ade sepak je.

  54. Please, dont just say fark chinese.. there are malays who are animal abusers too but didnt been exposed yet.. so if u wanna being racist here, dont comment la.. what if one day there's tons of videos bout farking malays abuse animals? u like it ppl call u farking malays? if not, pls shut ur mouth calling people fark here and fark there..if i say there are farking lot of farking malays are mat rempit do nothing for the country, u happy? not rite? so pls.. respect ppl before u wanna being respected.. no point touching racist issue here.. this is about humanity NOW.. u guys angry coz you malays love cats so much.. doesnt mean we chinese dont feel hurt when we see this kind of abusive cases..

  55. And btw, what do i call you malays for the 513 case in the past? babi melayu? coz malays in the past were even aggressive for abusing and killing human.. its not you the one who kill those ppl in the past rite? so do u feel happy when i call u guys this way?

    *and fyi, i am writing this for the purpose of showing it ONLY to those who commented up there involving racist issue.. be fair to us who are good hearted Chinese.. these abusers are usually drug addicts.. so dont categorise us in a general way.. drug addicts/mental disorder ppl can be of any races..

  56. seriously, gua lebih sanggup lihat video pengkid celaka ni kena pijak ramai2 sampai mampus, daripada tgk video kat atas. ucapan gua buat pengkid celaka ni (kalau dia terbaca), better lu mintak doa banyak2 sama lu punya tuhan supaya jangan sampai semua org yg komen dalam ni terjumpa lu! KANNIABO CHEEBYE!!!!

  57. bangsat pnye betina!!!x sedar diri..cuba 1 ari nanti ko dah kawin, pastu anak ko kena rogol, bunuh dan dipijak2!!!!aaish ni yg nak kuar semua ni..geram tol..bodoh giler!!!!!

  58. hah..kan betul saya kata,budak ini memang anak haram..tengok personaliti dia pun dah tahu,orang kalau lahir dalam keluarga yang harmoni,tak kira apa bangsa dan agama pun,.ada sikap perikemanusiaan,tengok muka macam iblis..perangai pun sekutu iblis..kalau generasi akan datang,ramai perangai mcm ni..entahlah..betul2 kita ni dah akhir zaman…

  59. BODOHHHHHHHHH!!!!!

  60. tolong la polis tankap binatang babi……budak ni……jangan bagi jumapa kamu sebelum polis jumpa…..hetam mapuh…..sy benar mitak tolon kt polis tankap ..budak babi ni……..

  61. apa salah kucing tu kat dia..aku xsanggup tngok..sedey…mmg laknat minah tu….xtau nk maki macam mana dah….biar dia dpt pembalasan yg lebih teruk dr kucing tu..

  62. cina babi nk mampos….

    dala pompuan nk jd laki plak…

    bodo nk mampos….

    klau ak dpt babi tu ak sembelih dye….!!!

  63. ap la nak jd ngan setan betina tu…da la dr betina tkar jd jantan….pastu bunuh anak kucing lak tu…mmng jln shortcut g neraka la jwb nyer…

  64. Babi!! Bodoh bangang sial!!! segala perkataan keji dalam dunia and kamus!!!! Ko gi mati masuk neraka la wei!!!! macam haram!!!

  65. bodoh la setan ni…die ngat ank kucing 2 lipas ke men pukul2…bek lu mampossss la…daripada duk kat atas dunia n bunuh makhluk xbdosa tu…haissshhh…

  66. dasar orang sial!

    cibai

  67. budak pengkid tu dh kuar kt berita…die mintak maaf ngn kena denda 2 ratus…mcm x fair jekk…benci betoll..korang leh tgok kat the malay mail..

  68. mcm sial..kesian ye kucing tu..nape la ade manusia yg kejam mcm nih..mmg tak de ati pwot…eiiiiiii…geramnyeeee!!!!!!!!!!!

  69. korg smua baca x surat dia mntk maaf…

    bole dia kata dia ank yatim..

    mak dia niaga kt pasar…

    mak dia da cerai ngan bapak dia..

    bajet aku nk kesian ngan perangai hanjing dia ni…

    g mamposss la….

    aku sumpah ko sikit arilg kena abadi kucing tu…!!!

    buat Pc konon…tp baca skrip…

    mcm xder rasa bersalah…

    yg buat aku makin geram ni…

    dia cuma kena denda rm200 atau 6 bulan penjara…

    mcmni la…

    aku bayarkn rm200 tu…

    pastu aku pijak ko smpai jd mcm kucing tu…

    hanjing sgt perangai ko…!!!

    • MMG PUKIMAK AKU AKAN CARI DIE DEKAT PASAR YG DIE NIAGA TUH….DAHLAA MISKIN NK JD PENGKID KONON MACHOLAA DERA BINATANG YG KECIK MCM TUH….KO DERA ANAK RIMAU TGK ….XHILANG KEPALA KAU>>>KO TGGU AKU BUAT HAL KT PASAR SEERI KEMBANGAN TUH BODOH NK JD PENGKID PUKI PUN BERDARAH….PGGL ORG RAMAI2 ROGOL KO TGK MENGANDUNG KE X hissshhh gerammnyerr!!!!!

  70. babi perempuan gemuk…

  71. pengkid ni nampak pondan buat kerja bodoh. Sial. xpayah jd pengkid klu xble jd gentleman. puih.

  72. saying sorry in public and community service is not enough compare to what she had done. It is like you deliberately ran over someone and say sorry later to save yourself. 2006 in Singapore, David Hooi Yin Weng was jailed for 3 months for the abuse of cats and kittens at his rented flat, many think that he should be given harsher punishment. Abuse of animals in Singapore carries a maximum punishment of a 12 month jail sentence and a $10,000 fine under the animals and birds act. Why can't Malaysia do this? Her action reflects her character. In her letter of apology, she only mentioned "menyeksakan", she should add "dan membunuh dengan kejam". An advice (whether you believe if or not), when an animal curses, you'll get years of bad luck!

  73. Masyallah……….

    Pe nk jd ngan mnusia skunk ni!!!!!!!

    Mne ltk nye hti dan prsaan die org.

    Ape la slh ANAK KUCING kt die smp sggup die wt mcm tu!!!!!!!

    Ksian kt IBU KUCING tu khilangn ank,

    mti dpn ibu die plak tu,ape la zlim sgt jd mnusia.

    Mesti org ni x de otak utk bfikir.

    Pas ni pasti hdp org ni x akan aman,

    Aku doa kan semoge hdp org ni x akan pnh aman.

    Idup lah spreti bankai yg x bnyawa.

    Aku x sggup nk tgk video ni

    YA ALLAH kau beri la blsn yg setimpal kpd mnsia zalim ni.

    Kepade phk bkuase tlg ambil tindakan ke ats org ini,

    jgn lps kan org ini……..

  74. eee… bodoh tul laa betina tuu. xder hati perut. betina nie mesti gila. otak dah tak betul. mak kucing tuu pun ada perasaan. apa laa nak jadi. mai ramai2 kita sokong betina nie di ambil tindakan undang2. polis! tangkap jer dia.jijak2 jer perut dia. biar dia meraung… mintak tolong…sakit hati aku! walaupun aku x suka kucing ( geli bulu nyer) x der laa aku gamak nak seksa. bodohhhhhhhhhhh!

  75. kurang ajar punya budakkkkk…kalau kita dera anjing, kata kita tak bermusuhan sesama manusia, tapi bila kucing kena dera, nak kata apa plak?….Ingat lah, kucing tu kesayangan Nabi Muhammad S.A.W dan Abu Hurairah…sesiapa yang menyakitkan mereka, balasan api neraka akan menyusul…

  76. pukimak syialllllllllllllllllllll…….bodoh cine bodoh!!!.mintk2 ah esok luse ko branak…free2 dpn mate ko..ank ko kne bunuh ke..ape ke…huh itu time…..tuhan bayar cash la syiall!!!

  77. ko kta ko ank ytim an???meh sni ank ytim yg nie nk ckp…aku doakan stu hri nt..kau akn de ank and ank kau mti kna bnuh dpn mta kau..mti dbnuh sma dgn keadaan ank kcing tu!!!ko thu tak..org mcm ko nie ley digelar SCHIZOPHERNIA or dlm medicl term yg lain ko ad stu2 type untk mnju ke arh PSYCHIATRIC disorder…ko nmpk mcm normal tpi hti dna fkiran kau tu bercelru…n then lau ko nk kta ko buat tu dlm keadaan yg ko sndri tak sdr…dlm medicl term itu digelar SPLIT PERSONALITY…ko nak thu blsan ALLAH skrg nie kjap je ko akn dpt…rmi org smpah ko ar pngkid babi!!!serius aku ckp aku bnci gla n anti dgn PENGKID!!!ko wat prangai sial nie..lg aku nympah!!!!sb ko bnyk mkn BABI arr otk and fkiran ko pun dh mcam ngan babi!!!!aku sumpah 7 ktrunan kau xakn dpt dkt lngsung dgn KUCING!!!dkt je stu2 fmily akn mti mcm mna ank kucing tu mati!!!!amin!!!!

  78. gampang punya tomboi…..nih org serdang nih….aku jumpa ko aku pijak ko mcm ko pijak anak kucing tuh….lahanat punya betina sundal!!!!!!!!gampangggggg!!!!!!!!!!!!

  79. xsmpi hati nk tgk video tuh… tgk takat die tolak ank kucing tu dgn payung tu je… sungguh zalim, mmg xde prasaan lgsg!

  80. jom cari pompuan gila ni.terajang habis-habisan.bila dah mampos lita pijak2 dia..kat serdang kan??

  81. hairi haikal,dah jumpa si sial ni habaq mai na..pukul pakai payung,jolok tekak dia..pijak2 si laknat ni..bila nak mampos sial ni.

  82. Kepada pertubuhan2 perlindungan haiwan dimalaysia, TOLONG ambil tindakan yang tegas kepada manusia yang kejam ni!!! hadapkan dia ke mahkamah dan biar dia dapat hukuman yang setimpal dengan apa yang dia telah buat!!!

  83. pengkid kurang hajar..dkt jepun dah kene tsunami paling besar..kerana ada ramai manusia yg membunuh kucing secara kejam kat sana mcmni..ko akan terima juga balasan dr tuhan..tuhan akan bayr cash lagi kat dunia nih tggu r ko pengkid bodoh…dah haiwan kesayangan nabi 2..ishhh..menyirap darah dlm badan aku nih

  84. bangang betul si pengkid ni

    sebenarnya dia keliru jantina die samada di prmpnn atau llki

    dasar org cina

  85. mcm muka cibai!!!! elok sula plak dia ngan payung

  86. mang banggang pudek n ang patot la di gelar ank haram,

    pantang aku tgok orng dera kucing silap2 aku g culik minah ni kerjakan dia mcm mana dia seksa kucing tu,

    cibai betolll,

    harap ank kucing tu tgu dia di pintu neraka blas balik APA Y DIA WAT DULU DGN LEBIH DASYATTTTTTT. GEWAM NYERRR AKU

  87. mcm perangai setan.. setan pun kalah… perangai macm babi ….mesti dihukum gantung dan mayat dia bagi makan jerung…..

    • aku akn cari kau sampi lubang cacing….. kau akan mati tak lama lagi…haha….ha….. muka mcm taik anjing… taik..itiik..taik..ayam. ..dn bermcm taik…..yng pnting taik babi…. kau tak patut lahir dkt dunia ni… sapa lah emak kau ye mesti bodah dan bangang sebb beranak kan anak babi…..rambut kunig mcm bulu ayam nenek aku….

  88. To:Boo……………

    X yah nk backup la coz tu mmg realiti dak cina tu mmg die yg wat cat 2 smpi mati coz I know who tht pgkid,mak die niaga kt psr cina sri kmbangan srdang.dlu die pnh kje kt jsco tmn equine sri kmbangan kdi jam tgn.vdeo tu mgg 1000% true!!sb vdeo tu tsebar kt publc coz pgkid tu g blsah awek die truk2,then awek die x thn sllu kna pkul awek die uplod la kt fb..n I tau story ni coz I know she….so I cma nk ckp jgn sb pgkid tu pnya hal smua maki fuck cina la x blh la cam tu jgn sb nila stitik rosak susu sblanga lak….tp cuma pe yg die wat tu mmg x bbaloi dgn pe hkuman die dpt..i sllu nmpk muke die kt jsco la.

  89. Kau pengkid , kau memang bodo la . Kau tu dah la makan babi . Otak pon macam babi ! Pukimak punya pengkid ! CINA BABI ! Pukimak la kau . Kau mesti minum todi 5 botol kan ? Sebab tu la kau jadi cam nie , bodo dasar psycho ! Gila kau kat dunia boleh la buad macam nie , tapi kat akhirat , kena lagi teruk tau ! Aku nak aje sepak kepala kau ! Muka kau dah la macam anak babi , owh aku lupa muka kau macam babi sebab kau kan makan babi ! CINA BABI ! Aku benci la kat kau ! Sebijik la perangai kau macam babi ! -Hey perempuan , aku doa kan kau dapat balasan yang setimpal seperti mana kau buat kat anak kucing tu – Ade satu lagi aku na cakap , FUCK OF LA CINA BABI !

  90. bodoh betol perempuan cina tu …lelaki tak menjadi …hahahahahah …
    sial tol la …:geram btol ku tengok muka die …rasa nak tampar pijak2 mcm mane die pijak anak kucing tu …PUIII !!!!

  91. saudaraku sekalian , x elok berkata sedemikian rupa .kalau betullah dia yg buat cm 2, doa kan dia supaya dia boleh kembali kejln yg benar….one more , siapakah yg menentukan kite di syurga dan neraka?…….sememangnya ALLAH , siapa kite nk menentukannya. Manalah tau , suatu hari nnti dia BERUBAH.

  92. anak haram!!! bangsa lahanat!!! aku jumpa ko mmg aku bunuh!!!

  93. hoi kerajaan bodoh! korang langsung xde penguatkuasaan nk bg hukuman berat yg bangsa lahanat ni? korang pun sama lahanat sbb xde inisiatif nk lindung haiwan! malu la kt negara lain yg siap ada undang2 leh tangkap & hukum sesiapa yg aniaya haiwan! bodo kerajaan! x kira la parti mana pun! bangang!

    • setakat denda ciput tu x heran la! ni bangsa lahanat mkn babi tu prangai mcm sundal mmg bangsa xleh bg muka! anak haram cina lahanat! dah la rupa buruk! babi sial!

  94. aku mmg x puas hati la! babi cina babi sial anak haram pala butoh puki masam!

  95. xdeperasaan n belas kasihan..ngeri aku tgk org cmni..

counter statistics