Tuesday , December 6 2016
Home / Lawak Jenaka / Perenang Italy terbatal penyertaan kerana… Hahaha

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

5 comments

  1. hahaha..sian..kain murah la tu psl koyak cpt..hahakahakah

  2. swimming suit brand apa tu…. takan x de sponsor kot… cian member… tuka baru x aci erk….

  3. Angin pus-pus kuat sangat tu… sampai koyak

  4. apa la mediamalaya..ni brita lama ni…x silap aku pada mulanya mmg penyertaannya dibatalkan kerana design baju renagn ni adalah baru dan lebih aerodinamik dan x adil bg peserta lain…tp last2 bagi masuk jugak.
    tup2..jd camni lak..hahahaha..ksian..maknanya dah mmg takdir xdpt masuk la tu….

counter statistics