Thursday , May 24 2018
Home / Lawak Jenaka / Perenang Italy terbatal penyertaan kerana… Hahaha

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

5 comments

  1. hahaha..sian..kain murah la tu psl koyak cpt..hahakahakah

  2. swimming suit brand apa tu…. takan x de sponsor kot… cian member… tuka baru x aci erk….

  3. Angin pus-pus kuat sangat tu… sampai koyak

  4. apa la mediamalaya..ni brita lama ni…x silap aku pada mulanya mmg penyertaannya dibatalkan kerana design baju renagn ni adalah baru dan lebih aerodinamik dan x adil bg peserta lain…tp last2 bagi masuk jugak.
    tup2..jd camni lak..hahahaha..ksian..maknanya dah mmg takdir xdpt masuk la tu….

counter statistics