Friday , December 9 2016
Home / Lain-Lain / Perkhidmatan baru: Pencipta Glitter

Perkhidmatan baru: Pencipta Glitter

Penulis percaya blog ini mempunyai ramai peminat yang dikategorikan sebagai kaum Hawa dan yang lebih menarik, mereka yang kiut miut ini majoriti berumur antara 16 hingga 28 tahun, antara yang rapat dengan kami sejak ditubuhkan ialah Aisyahkama walaupun penulis tidak berpeluang berjumpa dengannya. Di’sini kami menyediakan satu lagi perkhidmatan buat tatapan kaum Hawa diluar sana. Kami menggelarnya sebagai Pencipta Glitter. Apakah Pencipta Glitter itu? Ia adalah teks blink-blink yang pasti digemari oleh kaum Hawa. Siapa kata kami mengabaikan kaum Hawa. Hehe!

Klik saya untuk buat Teks Glitter sekarang!

Dibawah ini contoh-contoh teks berbentuk glitter yang dibuat oleh penulis. Maaflah, penulis tidak sekreatif kaum Hawa diluar sana. Anda boleh gunakannya di Friendster mahupun Myspace! Malah di forum juga! Gunakannya sekarang! Psst, kaum Adam juga boleh menggunakannya. Saya tidak report girlfriend anda :P.

z4a3b960cc8d76 z4a3b99c0845dc

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

5 comments

  1. Uits! ada link forums oh artis.. patut dapat trackback.. Forum dah siap tapi lom open.. ngah kumpul register user dulu.. Hehehe…

    Fuh.. gempak seh.. jgn ada jantan yg letak kat web dia ayat2 glitter tu sudaa.. hehehe.. awek2 comel diizinkan…

  2. Awek je ke. ala pedehal kalau jantan pun layan.

  3. ish..ish..x bak layan jantan..berdosa tue..

counter statistics