Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Pernikahan Angkasawan Negara berjalan lancar

Pernikahan Angkasawan Negara berjalan lancar

Tahniah diucapkan kepada angkasawan negara Malaysia kite, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor kerana kini telah sah menjadi suami orang. Beliau kini suami yang sah kepada Dr Halina Mohd Yunos dengan sekali lafaz sahaje ketika berlangsungnya majlis pernikahan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin  pagi tadi.

Perkara menarik, Angkasawan Negara ni dinikahkan oleh bapa kepada isterinya sendiri. Dengan dulang sebanyak 9 buah di hantar berbalas 11 buah dulang, pembace masih berteka-teki bile jumlah wang hantaran tidak diberitahu umum.

Majlis gilang-gemilang lagi terbilang akan diadakan malam ini di Putrajaya International Convention Centre (PICC) dengan bertemakan pahlawan Melayu di istana kayangan.

Hurm, berapa ratus ribu agaknya mereka habiskan untuk majlis ni? Gambar penuh majlis persandingan ni, kita akan saksikan pada malam ini.

Lagi gambar pernikahan dan video di majlis resepsi bile uols bace artikel penuh ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

10 comments

  1. nsem siot..hahaha

  2. ni kalau cerai… sorry lah aku memang akan ludah jer..duit beratus ribu keluar utk kawin..entah mana dia dapat duit begitu banyak…

  3. suke hati dier laaa

  4. ate dah kaye..dpt pgkt datuk..jd angkasawan la sgt..mane duit x byk dpt..

  5. kepalo otak kau katy…bodoh.. ko suka sangat lah orang cerai…bodoh mcm sial…. ko nanti kawin biar 1 cari jer dah cerai…

  6. die dpat duet pow skolah2 yg jemput die bagi talk.
    dah la cas skolah tu mahal gile n skolah2 tu tepakse gune duet PIBG nk bayar kat die.

  7. baju pengantin xlawo pun…kater mahal sgt…baju mcm hampeh lg2 time potong kek..cam alsa meja kene potong jek,,,hehehe…

counter statistics