Saturday , December 3 2016
Home / Advertorial / Pertandingan Jom Kurus – Hadiah RM1000

Pertandingan Jom Kurus – Hadiah RM1000

Saya bermula sebagai orang yang biasa sebelum berubah kepada individu yang menjadi perhatian ramai. Sebelum ini badan saya agak gempal ditambah pula dengan ketinggian saya yang agak rendah, saya terasa seperti kurang keyakinan diri dan cepat berasa malu apabila di khalayak ramai. Apabila memakai baju, saya akan pastikan yang baju tersebut longgar dan apabila mahu duduk, saya akan tarik dahulu bahagian bawh baju ke depan dan duduk perlahan-lahan sebelum melepaskan hujung baju tersebut,ini kerana saya ingin melindungi lemak yang berlipat di bahagian perut saya.

Strongman Enterprise (Free shipping seluruh Malaysia)
Sms/Call
013-7476379
https://www.facebook.com/ApiFatBurnerAdvancedRm140

Ianya memalukan dan jika boleh saya tidak ingin ianya dilihat oleh orang lain.kesedaran saya mula timbul apabila melihat orang lain memiliki badan yang tegap tanpa lemak boleh mencacatkan pandangan,saya mula tertanya-tanya apakah Rahsia yang dilakukan oleh individu terbabit sehingga memperoleh badan sebegitu tegap dan maskulin.Dengan usaha yang keras,saya bertekad untuk berubah menjadi seperti mereka dan saya mula bertanya dengan orang yang lebih berpengalaman dari saya.

Bermula dari bawah,saya belajar sedikit demi sedikit tentang Dunia Bina Badan.Saya disarankan untuk menggunakan Api Fat Burner Advanced untuk mempercepatkan pembakaran lemak di bahagian perut,bawah pinggang,peha,bawah lengan dan bawah dada.Ianya selamat digunakan oleh lelaki dan perempuan,tambahan pula ianya diperbuat daripada Herba,ini membuatkan saya yakin untuk menggunakan Api Fat Burner Advanced ini.

Setelah menggunakannya selama beberapa minggu,saya dapati yang lemak di bahagian badan saya telah mulai berkurangan,terutamanya di bahagian perut..Ianya semakin kempis dan tidak lagi buncit! Melihat keadaaan itu,saya menjadi lebih bersemangat untuk menggunakan Api Fat Burner Advnced ini dan sekarang target saya bukan lagi mendapatkan perut kempis,tetapi saya ingin mencuba adakah Api Fat Burner Advanced ini mampu membuatkan perut tampil lebih berotot.Setelah beberapa minggu mencuba Api Fat Burner Advanced ini dan diadunkan dengan senaman yang berdisplin,saya mendapat apa yang saya idamkan.

Saya sangat sangat gembira dengan perubahan ini,tiada apa yang lebih gembira selain melihat otot di perut saya semakin timbul dan berbentuk.Sekarang ini,saya tidak lagi menggunakan Api Fat Burner Advanced kerana Api Fat Burner Advanced ini direka untuk mengekalkan berat badan semasa ketika kita mengambil keputusan untuk berhenti mengambilnya setelah berpuas hati dengannya.Kini,ramai kawan-kawan lelaki saya termasuk juga kawan perempuan saya mencuba Api Fat Burner Advanced ini,dengan sedikit tunjuk ajar dari saya,mereka sudah mulai berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi dalam masa beberapa minggu sahaja.Mereka tidak memerlukan senaman yang khas untuk menurunkan berat badan,tetapi cukup dengan melakukan senaman seperti jogging,skipping mahupun berbasikal.

Sekarang saya tidak perlu lagi menggunakan Api Fat Burner Advanced ini kerana saya telah memiliki otot berotot yang saya mahukan.Bagi sesiapa yang mahu mencuba,janganlah berlengah lagi kerana anda semua pun boleh mencapai target anda untuk membuang lemak dengan mudah dan diyakini selamat.

Temui saya di pages https://www.facebook.com/ApiFatBurnerAdvancedRm140 untuk menyertai lebih daripada 7000 orang yang telah berpuas hati dengan penggunaan Api Fat Burner Advanced ini,anda bukan sahaja menggunakan Api Fat Burner Advanced ini, malahan segala nasihat mengenai diet dan juga cara senaman juga anda boleh bertanyakan kepada saya.Diatas kesetiaan dan kesungguhan setiap orang untuk menurunkan berat badan,saya telah mengajurkan Contest Video Strongman untuk menggalakkan setiap peserta untuk kurus bersama Api Fat Burner Advanced ini,terdapat hadiah RM1000 untuk dikongsi oleh setiap pemenang.Jadi jangan Berlengah lagi, Dapatkan Api Fat Burner Advanced anda sekarang juga. (Free shipping seluruh Malaysia).

Strongman Enterprise, 
Sms/Call
013-7476379
https://www.facebook.com/ApiFatBurnerAdvancedRm140

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Cik Syasya dah langsing pada hari raya!

Ok, hari ini saya nak cakap mengenai cik Syasya. Cik Syasya ni comel orangnya. Dengan ...

9 comments

  1. just my 2 cents opinion: lelaki malaysia bila workout and build muscle, in the end mesti nampak lebar dan katik.

    • sesuai la,pompuan malaysia pun kebanyakannya katik jugak..orang katik ni walaupun dah tua tapi masih bertenaga dan nampak lebih muda dari usia sebenar:just my 2 cents opinion

  2. wakakakakaaa… psl die dh mmg katik xD

  3. Pertandingan untuk GEMUK takder ker….???

  4. daripada kurus nk bina badan plak xde ke?

    • kurus kalo nak bina badan, ambil protein supplement. protein diperlukan utk build muscle.

    • kurus kn bdan tuk org bina bdan nie..utk cutting bg nk wat shape, bru tul2 ley nampak pure otot die, lg2 yg jenis lean otot je ..berurat stu bdan bile press, after da nek kn berat..org bina bdan nie…klu jenis kurus nk build otot nak nek berat amik mass gainer tuk naek kn bdan + lemak..lemak perlu tuk bantun beri tenaga, dlm pda workout tu amik plk protien tuk recover blik otot yg da keje keras..API nie antra produk laris org bina bdan pkai tuk wat cutting..buang lemak kasi nmpk bdan pure otot…juz sharing~

counter statistics