Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Perubahan wajah Yulia Volkova, kumpulan t.A.T.u (4 gambar)

Perubahan wajah Yulia Volkova, kumpulan t.A.T.u (4 gambar)

All the things she said, All the things she said, Running through my head.. Mesti uols ingat lirik ni.. Dulu kami memang minat dengan kumpulan ni, minat orangnye yang cute.. Tapi sayangnye mereka mempunyai hubungan sejenis. LOL!

Tapi perubahan pada wajah salah seorang ahli kumpulan tersebut yang dikenali sebagai Yulis Volkova, amat menyeramkan! Macam muke Kila la sey! Opss just joking. Gambo selepas perubahan after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

11 comments

  1. perghhh burok…knp jd gni

  2. wehhh…apesal dia tukar muka dia. yg asal tu 100x ganda lagi elok drpd yg diubahsuai. muka asal tu comel, symmetrical, perfect. apedaaa…

  3. kilaferi?

    damn!

    bwahahaha

  4. dulu lagi better.. bila dah transform ni nampak lagi buruk ada r.. hurrmmm

  5. semua nk jd anjelina jolie. aku tgk anjelina tu xde la lawa pon. cam bapok siam je

  6. second last tu dah cam megan fox dah haha

  7. Ok pe camni..macam angelina juling..

  8. Aduhhh.. Kenapa you pergi ubah rupa tu. Dah tak secomel dulu ~

  9. muke lame die lbh nmpk menarik…

    mesti menyesal gile minah ni..

counter statistics