Wednesday , September 3 2014
Home / Gossip Panas / Pesanan Shila Pada Semua

Pesanan Shila Pada Semua

shilasedih-1

Bukan senang untuk melupakan & meninggalkan orang yang kita sayangi. Ya kami akui, walapun sehingga campur tangan keluarga, tiada siapa tahu hati dan pasangan melainkan mereka sendiri. Jadi usahlah kita campur tangan sehingga mengeruhkan keadaan lagi. Shila Amzah telah memuat naik video ini di Youtube namun telah memadam sejam selepas itu. Namun video ini telah tersebar jua. Antara ucapan Shila di dalam video tersebut.

Assamualaikum semua. Sha harap semua okey..Sha minta maaf sebab timbulkan kerisauan pada semua. Sha…(dengan suara tersekat-sekat, dan kemudian berhenti dan menangis) mak…abah.. Sha minta maaf sangat eh.. Sha rindu sangat pada semua orang….

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

29 comments

  1. setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya..biar kita menagis skrg drp kita menangis kemudian krn penyesalan

  2. buat sembahyang istiharah …ibu dan ayah bukan untuk dibuat pilihan …kekasih tu jer buat ..semoga allah memberi petunjuk

  3. menyanyi xleh tolong selesikan masalah……lebih baik kembali kepada Allah SWT….Dia saja yg leh bg jawapan yg tepat!

  4. Erm, sabar byk2… Dgr ckp ibu bapa, untung dunia dan akhirat… Cinta manusia x kan kekal lama… Cinta keluarga, cinta kpd Allah itulah yg kekal abadi… Jgn ditangisi pada yg tak sudi…

  5. peminat soap opera

    plz buat filem psl derang nih!!ohhhhhhh…(dramaaaaaaa!!!)

  6. Itu namanya nk memujuk parents dia…..

  7. bykkan bersabar..Allah sentiasa merancang sesuatu yg baik utk hambanya. apapun yg tjadi shila kena redha. Cinta Allah dan Cinta ibu bapa yg akan kekal selamanya tanpa kurang wpon sedikit. Lebih baik diduga sekarang..kalau diduga lepas kawen, mungkin lebih berat. Moga shila diberi kekuatan oleh Allah swt.

  8. Macam macam la lu orabg ni

  9. dlm nangis..sempat lg nyanyi….lebih elok mengaji,hati jadi tenang n terang…..kekasih bleh cari,mak n ayah,tulah satu satunye harta kita….tanpa diaorg,kita xlahir kt dunia ni…..

  10. Nak promote cerita apa…..sedih sedih ajela kenapa nak nyayi pulak. Bapak dah ada calon datok kot. Baru masukkkk sikit

  11. apalah yang nak kecoh sangat….sampai mcm dh tak de maruah. Cubalah beristigfar byk2. Negara islam lain berjuang untuk hidup disebabkan kezaliman yg melampau tp kita perkara mcm nie nk diperbesar2kan hingga kecoh satu malaysia sana sini cerita pasal benda nie. tp di Malaysia….. cuba kalian google dan lihat apa yg berlaku disyria. terlalu perit untuk diterima.

  12. ini semua poyo!!!

  13. jgn bazirkan air mata lu utk laki mcm tu…

  14. sabar semua..bagi dia ketenangan…nasib kita lom tahu..
    kalau kene kat kita..camne la agaknya..

  15. Nd lala takkan lepaskan anak kesayangan nya ke tangan sharnazzzzzz…..jgn harap sharnazz dpt kawen shahila. She is still young sbb tu tak nak lepaskan sharnaazz…..dah lama hidup baru luas bijik mata ramai lg lelaki yang baik dan yang penting RESPECT ibu bapa dia…silap besar sharnaaz nak tunjuk belang buat statement kurang ajar……sah sah nd lala pissed offf!!!!:-)

  16. Ini kan satu perjuangan dlm hidup dia,mmg kita nmpk bnd ni remeh tp pd shila perkara mmbebankan dia…kasih syg mak ayh tiada bandingan tp rs cinta bt hatinya luluh..sygnya sharnaz mnampak dirinya sgt truk tuk dijadikan suami n mnantu,x kan lh kt nk bckp dgn bkal mentua bro2 kot,agk2 la..sharnaz ptt berubah klu btul dia sygkn shila.smoga mereka temui jln pnyelesain scepat mgkn.

  17. Malunya tengok video ini.

  18. dia paki serb putih, mcm baru lepas nikah pulak.. huhu

  19. dia hanya cuba nak meluahkan perasaan dgn cara nyanyian..ade sebab kenapa dia nyanyi lagu tu maksud dia..mungkin disamping smbahyang beribadat mengaji boleh juga nyanyi utk tenangkan hati..tak salah kan..dalam setiap lagu ade secebis dari pengalaman hidup dikalangan kita sendiri..lagu menggambarkan perasaan anda..

  20. yang lain tu jgn ler nk konon nyer meng back up yer?xyah ler nk poyo sangat!hahah!chow!

  21. Apa punya anak perempuan ni? Buat malu family je. Toksah feeling la wei, mak bapak ko dah besarkan kau tapi ko carik jantan yang diaorang tak suka buat hapa? Mak bapak ko tu taknak ko sengsara pasal diaorang tengok perangai lelaki tu pun diaorang dah tau kau takkan bahagia pun nanti.

  22. POyo!poYo!boring……aik?apsal komen seblom kener buang?hehe…..boring issue!:p Peace Out ya'll!!

  23. banyak -banyakkanlah besabar,minta pertolongan dari allah semoga benda ni cepat selesai AMIN..

  24. Orang kahwin bleh cerai inikan pula baru cintan-cintun, first love kot tu yang susah nak lupa he…he..tersalah orang….

  25. udah2 ler tu shiela…..sayang muker cun tp mcm org xder otak.you stillyoung.still have a long journey.time susah family tulah yg paling dekat ngan kiter.a'aight?so xder makna nyer semua ni.Get Back Into The Line.

  26. tula bila bcinta dok rasa mcm dunia hampa yg punya..cinta hati la i luv u la abang abang la…buat malu weyh….obses sgt ngn cinta…cinta saja x guna beb…muka masing2 mcm bagossssssss

counter statistics