Monday , October 20 2014
Home / Dunia Artis / Photoshoot Adira AF8 agak seksi

Photoshoot Adira AF8 agak seksi

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

38 comments

  1. kalo dh masuk artis tu mmg la xde lain nk seksi2 jer..bengong mcm xde keje lain nk wt..xtau dose..nyampah aku artis2 mesia ni byk nye sume xde maruah!!

  2. ini mana seksi ni..aiii segaja ke?

  3. Artis kan hehe…pape pon gud luck laa..suara ko mmg bertambah bagus skrg lepas AF…ko nyanyi live lg berganda2 best aaa…

  4. Ala yg amik gambar tuh yg lebay2.. napa nak shoot klo nampak seksi..
    Tak kan si adira yg mintak amik gambar cengitu..

  5. klu dah mase masih bergelar student AF dah berani pakai baju xde lengan, wak videoclip pun berkemban.. tu lum jadi naib juara AF lai so xheran le… gane2 pun harap2 bakat dia lebey dr seme2 nih

  6. jgn mghukum dari luaran…kat luar adira biasa2 jew…berikn dia masa…bukan dia jew yg seksi pon…beri nasihat yg menjurus ke arah kebaikan…bukan hanya mnghentam…we are malaysians rite?

  7. Aku suka sangat rambut dia..cantek le..walau nampak biasa2, tapi memang cool..hehehee..comel dia nie..baju ni pun cantek gak..mungkin nampak seksi tang kaki kot..tapi cantek hehee..

  8. yang part mana tu ah seksi?????barabisan sa scan, tia juga nampak.. wakakakak~!!! basug ko neh!!!

  9. hek ele gatei ni,,, poyos,,, nk emo lebeh,, jeles kt adira la tu,,,

  10. adira mmgla sexy..tapi suara die sedap giler….kire pakejla 2. tapi kalau die x pakai sexy pown xpe sebab dia mmg cute.i love u adira gud luck!!!!

  11. asl aku xase pown yg dy neyh cute???

  12. Aiyoo.. mcm ni pun kamu kata seksi ka? Biasalah.. Nak buat camne dah Adira pakai apa pun tetap nampak seksi coz dia ni mmg lawa giler.. Go Adira.. tp harap pandai jaga diri dah le

  13. i minat u adira………..

  14. i hateeeeeeeeee you adira tk sedar diri!!!!

  15. boleh lah..no komen..aku tengok tak ada pun muka semacam korea??

    • eiiii…kulit kau ada putih melepak mcm diakahhah???jeleslah tu…kulit mcm arang kali kau ni…wakakkakaahahhaa

  16. tk pa kaka adira,terserah kakak nk seksi ke tpi yg paling penting jngn terlampau ya…akak akn sntiasa cntik klau iman kakak ttp kuat….=)

  17. Biasalah kalau dah jadi artis…

  18. biarlh dy nk seksi pOwn..tOw hak dy..p sy kak adira niey mmg cntik…
    kak adira sO cute………….

  19. lol..gado sbb mende nie..

  20. artis murahan.teruk!

  21. Cantik cantik!! Suke suke

  22. mohd fairus...

    adira sye cyg kt awk le taw sye
    ske kt awk taw x awk…

  23. Xyah nk Hipokrit! Artiskn..phm2 suda..da mmg kje dyewang

  24. suare sdap at dunie jerk…
    sowy

  25. bleh wat is3 ni

counter statistics