Tuesday , September 23 2014
Home / Lawak Jenaka / Photoshoot Ayu OIAM & Bunkface

Photoshoot Ayu OIAM & Bunkface

bunkface-ayu-oiam

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

40 comments

  1. dh tau tiak itam xmo la pakai bju xde lngan cm gitu

  2. dia nie aku tgk makin lama makin teruk dah tau awak tu buwuk… bawak2 lah cari imej yg leh mancantikkan diri..

  3. ms baru2 kuar dulu lagi cantik…

  4. Enter text right here!yuks! niela ketiak artis paling berkarat pernah aku tengok! Tak tau malu…

  5. die ni dh la x lawo..lg nk pki seksi2..culture shock..hahaha

  6. OIII MEDIA MALAYA TUH IFA RAZIAH la……………wakakahhhhh…..jommmmmmmmmmm boikot MM penipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  7. huhuhu..sian Ayu yg tak ayu..hahahaha

  8. cian nnyey kat ayu…takde sape2 yang leh tolong dia…desingner pls..
    :D

  9. sedarlah diri tu cik oiii..

  10. heheheehh ntah lah ko ayuuu…. aku rasa ko x sesuaiiii dlm industri nie… jgn lah biarkan diri mu di caci dan dimaki….oleh pengkritik2 yg x berbayar…

  11. dah la muka macam original people..agak agak la..tak malu ke..

  12. alahaii ayu ayuu.. kenapa laa kau jadi mcm ni. kesian bah melihat kau kena kutuk kaw2 d sini ni..

  13. ketiakkkkkkkkkkkkkkk hitammmmmmmmmmmmmmmmmmm

  14. aduyai….. mcm tak sesuai je pose diorang nie…..

  15. kesian… balik indon la

  16. sape photographer buduh tatau amik gmbr ke..
    edit la mana yg patut…ish ish ish…
    kalau biar je gmbr burok camnih, tkyah pgl photoshoot lor…
    budak tadika pun bleh amik gmbr gini.

  17. Enter text right here!orang asli

  18. balik romah lah

  19. Enter text right here!aku pyer kwn2 ckp, klu ketiak hitam, diaorg pggil taik ketiakkkk…hahahhaha…jd nama bru ayu adalah "ayu taik ketiak"hehhehe

  20. Enter text right here!aku pyer kwn2 ckp, klu ketiak hitam, diaorg pggil taik ketiakkkk…hahahhaha…jd nama bru ayu adalah "ayu taik ketiak"hehhehe

  21. eiiii seksanye aku tgk… bosan aaa ngan ayu ni… nasib baik sore power, klu tak tatau aaa sure xde tmpt lam industry nih….

  22. amender la ade ayat enter text right here tu? ish ish

  23. saje x nak delete… bg attention kit….. tapi yg penting ' ayu taik ketiak'…..

  24. nape erkkk…klau artis muka x cantik mst kena ejek yer…?sya x phm ler…biar lah muka x chantek jnj suara sedap…!!!!yg buat ni chantek ker x yerrr……haha…anyway i lub ayu…suara dia sedap..

  25. Aku x tau nape dari dulu aku kurang bekenan dengan ayu nieyh…
    Tak tau per dosa dye kat aku….
    Cian kat aku coz x penah suka dengar lagu dye…

  26. KITA TAK BAIK MENGHINA..MUKA LAWA KE TAK LAWA KE ITU ANUGERAH TUHAN..YANG PASTINYA ALLAH TIDAK MENJADIKAN SESUATU YANG BURUK ITU MELAINKAN ADA KEBAIKAN DISEBALIKNYA…BURUK-BURUK AYU PUN TAPI IA JADI ARTIS GAK..IA TAK KACAU ORANG PUN .CUMA KAT DALAM PHOTO NI BAJU YANG IA PAKAI TU TAK SESUAI UNTUK DITATAP UMUM..

  27. x leh ke pakai baju yg elok ckit. Asyik pakai baju tak de lengan je. pkai baju cam ni bukan seksi pun org tgok tapi seksa. Ayu x yah le pkai baju cam ni lagi pkai baju biasa2 je lagi nampak ayu dan sopan.

  28. ee…..geli nyer ble aq tngok ayu oiam pakai baju cam nie…x ley ke pkai bju sopan ckit…sam pon dh ckp cam tu…dh tau kulit cam tu sdar2 le…mntng2 ko tu artis ko pikir ske ati ko je nk pkai bju cam tu!!!kcian paan dhj geli tngok ayu!!sow lau t'ksr bhase….

  29. mane gambo dh ilang ke

  30. huh…????

  31. rambu ramba..manari rentak mambo……(lagu dulu)
    haha…mcm kertas2 yag kene 'shred'…cantum2 balik guna gam…..

  32. Pompuan kalau mengandung, memang lah tiak itam.
    Nampak sangat….

  33. hang pi jilat ketiak dia la!!!

counter statistics