Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot Farahdiya mencangkung dalam BiPOP

Photoshoot Farahdiya mencangkung dalam BiPOP

Pagi-pagi bace newspaper, terpaksa ketut lutut banyak kali. Mane taknyer, hari ni Photoshoot untuk cover story Bintang Popular menampilkan Farahdhiya…. yang sedang mencangkung der! Walaupun tak seseksi mana, tapi…. ketuk lutut lagi. Gambar penuh after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

24 comments

  1. nk terberak kot?

  2. haha
    nak tayang eset la 2

  3. walaupun dia mix melayu+mat salleh, tp rupa dia takde la lawa mana.

    so itu je la cara nak kekal dlm industry.

  4. Xde maruah!! Bodo!

  5. maybe dah x de idea kot nk posing cmne..

  6. ketuk lutut sebab apa?

  7. xd lawa p0n cbe xmake up n hitam pe jd kat rupe die 2…ngeh ngeh ngeh…

  8. comel sangat

  9. sbnrnya aku penah tgk dia tk pakai make up…cantik gila in real life!

  10. Dh ada aset, tayanglah! Nk simpan peram buat ape. Ni yg tak ade bende nk tunjuk pn,sibuk nk tayang konon. Dada sebesar bawang merah dn punggung lak sebesar sofa baik simpan je…malu lah digelar pmpuan.

    • oo malu ke kalo dada kemek punggung x tonggek.. apa la ko ni WHY.. itu seme kurniaan Allah.. besar ke kecik ke, bwg merah ke apa ke.. tetap haram xleh tnjk dlm apa cara seklaipun kecuali pada suami yg sah..

  11. skrg pose sume duk tnjuk punggung tonggek msing2 dulu nora danish pstu marsha skrg faradhiya pulk pasni neelofa lak tp mail lambung suke tau!!!!!

  12. mgkin dye trpakse ikot ape yg diarah kn oleh cmera man….da kj dye nk wat cm ne….

  13. Why, aku setuju dgn ko. Klau kering2 mcm bini2 SY tu, posing terlentang pn org tak heran. Barang ada bru pose..ni kanak2 riang punye standard pn perasaan over sgt..baik simpan utk laki ko je..tu pn klau dia nak pandang..sah bermadu lah. Jantan suka yg besar-besar je kat atas, yg kecik-kecik je kat bawah! Farah, ko pnye memang antara d best…keep it up!

  14. Oiii why..ko ni pehal? Sokong mende yg slh n haram? Tah2 prangai ko pn hancus! Wakakakaka

  15. perghh…. she got curve siot….

  16. its fake..edit!

  17. ok la tu skali skala body cantikkk….

  18. wow….mantopss…teransang ak tgk…huhu

  19. die x pakai make up lg cantik kot… putih melepak… tp kalau pakai makeup tebal2 jd x lawa dah… x perlu la makeup tebal2….

counter statistics