Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot Fasha Sandha sarat mengandung untuk Cover Berita Harian (4 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

13 comments

  1. Agar semua mendapat hidayah…moga baby yg akn dilahirkan tu memenuhi ciri² org islam yang terbaek hendaknya….amin….

  2. nape fasha nmok tua nie

  3. GEMUK LA

  4. nape la asik nak tayang perut je si dia ni….orang lain pun mengandung gak…tak menunjuk2…jangan sampai jatuh riak sudah laaaa……

  5. pusat terjojol…malu la skit…eksen betul dia sejak mengandung ni…..

    • .so lepas ni semua artis x boleh ambik gambar la bila mengandung? kalau ambik je da kira eksen..macam tu ke?? susah nya jadi artis

      • bukan tak boleh ambik gmbr, tp berpada pada la.. dia kan islam jugak.. cube tnye mak kita, diorg pon mugkin de ambik gmbr, tp xde pon mcm tu.. die kn public figure, so pndai2 la.. mcm erra fazira dulu, mngdung pakai baju loose je n bju hitam sbb nk tutup semua tu.. 🙂 peace

        • betul tu..amik la gambar banyak mana pun tapi tak yah tunjuk2 kat public. pakai sendat lak tu…kira sifat malu kena ada…

  6. fasha, kenapa saje je tekan baju tu.. biar nmpk perut ke.. nmpk bentuk pusat la.. (2nd pic) my mum, hve said tht "perempuan mngndung, xperlu tunjuk semua tu, org da thu mengandung kn..

  7. time2 ngandung pun kena ngentot jugak ngn laki..tak dpt puki bontot pun jadi erm sedapnyer! arghhh!!

counter statistics