Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Photoshoot Fizz Fairuz peluk Tiz Zaqyah

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

8 comments

  1. ni lg org xde maruah!! bodo

    • seblum mngate owg laen, tngok dri sndiri dlu,jngan asyik nk ngata owg jer, padhal dri sndiri blum tntu btoi ke idak….so, behave yorself k……klo ngate owg pon, ape yg awk dpat hah!!!!!! dpt dosa lgila…..klo awk ngate owg skalipon blum tntu awk ny smpurna x nh wat jhat…kot2 awk ngan girlfriend awk 2 kli gnde trok drpd diorg……so jngan asyik nk ngat org jer…….jga jer dri sndiri…..x yh nk sbok hal org laen…pdahal artis ny sme je cam owg biase x de yg bezanya……assalamuailaikum…………………………………………………………………………………………………………….

      🙂

  2. hurmm….pandang cermin tgk diri sendiri..

  3. kalau nak comment yang sentap2…. tak payah la comment…. tengok je… kalau rasa nak kata situ sana sini… tak payah online… baca paper jer ek…. 😛

  4. laa..apa masalahnya…biasa je pun, xla hot mana, xyah la komen lebih2, smpai nk pnggil org lain bodoh plak….melayu2….

  5. ok jee 🙂

  6. da t'lampau bese..sbb tu mcm da xde ape2 y pelik

counter statistics