Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot Miera Liyana yang seksi tiak (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

28 comments

  1. xlwa pyn ktiak dye..apetah g muke nye..sian..muke xlaku jual tiak plk..tp tiak pun 2 kali 5..

    bwk2 la sedor skit..

  2. saya rasa pompuan ada sikit masalah otaklah… suka sangat tayang kulit dia tak berapa putih dan tak berapa halus tu

  3. wowww…seksi nyer…sakit mata memandang..huhuhu

  4. dia kena pakai deodoran yg boleh putihkan tiak tu, baru la hilang sikit kehitam-hitamannya…hehe

  5. eeeeee..trok nye ketiak die………

  6. GILA PUBLISITI BUDAK NI HANCUR

  7. tiak dia lebih putih dari tiak u all. akak dulu pernah posing maut tunjuk tiak..ramai lak mat rempit nak rebut akak

  8. kimak tullah dia ni..makin lama makin kurang ajar..dulu dia ok je..sbb org ramai dok meengata pasal dia seksi ari tu makin menjadi2 pulak..dasar budak2 perangai mmg nak melawan je ..rebel sangat la tu..lahanat puny amelayu ..buat malu je tayang sana sini..bakat takde pon

  9. ketiak penuh daki. scrub kasi putih dulu la. budget cantik tapi yang hado.

  10. benci mulut jahat..

    nak popular sanggup ikut semua arahan photographer…..

  11. hitamnye ketiak…aku yg bukan artis pun xde la itam cam gitu…

  12. prangai mcm pelacur!!

  13. haha cm ompuan sondal jx ….

  14. Astaghfirullahhalazim…

  15. ape nk jd…ketiak awk tu hitam.x yah lo tunjuk kat public,wat malu kaum perempuan jew.muka x cantik x pe tp jgn tunjuk aset kita.. ape yg special utk suami bl dah kawin nt klao semua orang dah tengok.. x lama lg berbikini pulak..kita tggui btl ke x…. berubahlah….amin..

  16. knp tak bubuh bedak kat tiak sebelum bgambar tu beb,aduh mak aii…. x cantik ma miera.. actually miera ko ni x cantik pun,bukan la nak mengata tapi masing2 ada mata beb,so x perlu la nak seksi d jadikan aset untuk publisiti…. miera liyana-MMG TAK LAHHH!!!!!!!!!!!!!!!

    • hahah..nak ke make up artis tu buh bedak kat tiak die..mmg hakak xlayan hokeyyy!! tiak berkerak wehhh..malunya…klu da tau tiak bkerak,nape nk show off klemahan diri..dr org xtau tiak kau bkerak berkeriuk…ni sume org da tau…msti bontot pon bkerak ni!pasni msti die tayang bntot lak..hahhahaa

  17. pstttt..camne putih kn ktiak ha??/ cer cite skit.

    • sapu tawas, ataupun beli skrub badan, skrub 2 hari skali untuk buang daki yg menebal. selalu shave bulu tiak.

  18. kerana ketiakmu sunggup berkarat..!! bak kata datuk siti..hahaha

  19. ala mak bapak dia pun x de kesah….owg cnni susah nk ajar…..kita bgtau ade je jwpn dia…lntk dia la…dunia NI DIA YG PUNYA KN

  20. eeeeeee….kalau ketiak HITAM tu jgn ler di angkat tangan tu……nak termuntah nengoknye….

  21. x suka sgt-sgt dgn dia nie..

counter statistics