Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot mimik muka Tiz Zaqyah

Photoshoot mimik muka Tiz Zaqyah

Apa agaknya dalam fikiran Tiz ketika itu? Mungkin dia fikir “Ah, Fasha si gila publisiti”. Haha! Banyak pula gambar-gambar Tiz Zaqyah penulis masukkan kali ini. Saje bagi Fasha Sandal jeles. Comelkan muka Tiz? Lagi banyak gambar di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

18 comments

  1. tetap cumeii…
    alaaa.. toksah layan le gossip tu klu x salah. wak diam je, tak semestinya salah.. bak kate Wahid melodi, kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi..

  2. kelakarnye. muka dia mcm liyana jasmay plak sekal imbas. tak minat sgt tiz, pape pun blakon elok2 penuh feel okk. hehe

  3. nice pic.. perfect!!

    mude sgt lg Tiz ni.. kontroversi ade kalenye m'bntu tp slow2 la (kontroversi tu) sbb p'jalanan baru b'mule. jgn p'siakn bakat yg ade. jgn sampai pminat mluat, mnyampah N benci mcm fasha sandha.

  4. omg comel gila tiz zaqyah

  5. poyo..mekap tebal..dahla sosial! hahahaha

  6. mcm liyana jasmay pown ade aku tgk

  7. suka tiz…berbanding fasha sendat hehehe…elok pun letak gambar tiz banyak2..biar lg popular…haritu masa bintang popular dia kalahkan fasha kan…tu yg fasha marah sgt tu kot..

  8. Laa..ingatkan tadi SARIMAH IBRAHIM..ee comelnye TIZ! Ee geramnye tengok..suka gambar no. 2 tu..adehh..comel giler!
    Erm..tak kesah le orang kata mekap tebal ke apa..asalkan dia mekap tebal nampak cantek..ada artis yang mekap tebal nampak buruk..dan..siapa yang leh buat mimik muka macam nie..perfect! Nampak cantek n' comel sangat..

    Pstt..aku tak minat pun kat dia nie..tak penah tengok pun lakonan dia huhuu..tapi aku nak simpan gambar2 dia nie..coomelll..hehe!

  9. klau nk di banding kan ngn fasha sundal tu,10 kali cun tiz lg..

  10. she's like a doll..awww..
    hello…org2 yg kutuk die mekap tebal kew, mekap seinci kew..so wut?
    if da cantik mekap pown jd cntik..if da x lawa,raut muka x kena gaya pown mekap la tebal mane pown ala2 jew la..duh..jeles kowt..
    korg yg kutuk tu,klo rasa dah cun sgt naturally,xyah la pakai mekap..kata lawa sgt..tengok org ckp ape..?kucing pown leh heart attack.hahah

  11. ape yg comel nye..tang mne yg comel,aq pn xphm laaa..sme mcm lyana jasmay,aq tau tang mne yg sme,tang bibir…wakakaka…bg aq bese2 jer,xpyh la bg mimik muke..konon wlupn buat mimik muke,still nmok cun la yek…kui3…lg comel klu pkai tudung…alhamdulillah….

  12. cun lagi sarimah ibrahim,,,
    kua,,kua,,kua,,,
    x minat aku ngn
    T-Z
    L-J
    F-S
    menyampah

  13. tiz nie msh DARA lg ker or NOT..?? dlm clubbin minum arak.. bila dah mabuk mcm2 benda yg boleh ladi thu..??
    mungkin kita tak tahu.. tapi allah yanh tahu akan hal makhluk2 ciptaan nya ^^

    – jujur sy ktakn yg sy nie bkn nya bek pown.. tapi pmpuan sy t pernah ada dri form 1 to now –

    – emmy iracle –

    • ada or not 2 bkn hak kta nk ambil thu..bruk baik dy biar ALLAH yang tntu kan..klau kte baik sgt pun tpi mlut hti mngumpat sme je..biar org tgk xbaik tpi di mata ALLAH dy baik..ape pun kte xblh slh kn dy je rmai lg org2 kt luar sna yg lgi truk dan jht,dy artis sbb 2 kte thu tpi jgn nk jtuh kn hkman sndri.. skli lg sy nyata kn if dy ada dara or not sy rse xprlu la kte ambil thu..jika dri kte pun xckup baik sy rsa lbh baik kte sme2 brdoa pd ALLAH agar stiap umt di dunia ini mnjdi lbh baik dn di jauh kn dri sgla gjla maksiat..doa itu pnting dri pd mngutuk@mnghina atau ambil thu hal org..salam..

counter statistics