Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Photoshoot peluk meluk Shaheizy Sam & Nora Danish

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

29 comments

  1. Dah berdarah idung da nie

  2. so sweet….ND pon berhak miliki kebahgian sendiri….

  3. Media Malaya ni asyik bdarah hidung je..kang habis darah baru tau..yela tak habih2 bdarah hidung…

  4. pix last tue sweet sgt..hehehe

  5. bile artis baik macam dia peluk meluk taklah jadik isu…Hehehe.dunia dunia.Tak faham

  6. Masa riang!

    * berdarah hidung *

    Bwahahahaha..

  7. nd : comel n seksi…

  8. ND sgt cantik…tp rasenye xyah la nk smpi peluk2 kot… not gud la ND…=(

  9. artis ni pehal…sume prangai mcm jamban!! xtau dose..bodoh!!

  10. sexy nya ND,smpi kemek tetek peluk Sam

  11. bukan main happy muke si ND nie dpt bgambor cmtuh..bukan ker si sam nie couple ngan fara fauzana?

  12. salam krew mm,

    nak tanye sikit ape name plugin yg pop up facebook page tu ek?

    thanks..

  13. dah ramai tegor…tanggungla dosa sendiri…tp balanya turun kat kita semua….

  14. ta baek buat persepsi buruk kt org…. mane la taw diorg hye ditugskan untuk amek pic cmtu ?? bukn ats kehendak di0rg… ape2 p0n..kiter sebg manusia biase dnt judge by its c0ver ok 🙂 chill ~

    • tugas mender..haram tetap haram..ngek!!

      • tugas menambah dosa!

        nama pun retis.

        retis dan dosa ibarat isi dengan kuku!

        eh..

        betulkan peribahasa ni?

        adess..

        • ye btl…artis mesia..dhtu org islam..bergambo mcm tu sume..xtau dose ker? bodoh!! xde maruah n harga diri!!prangai mcm jamban

    • nora danish palsu

      dah terang2 salah….jangan menegakkan benang yang basah oke..

      btw it's dont judge a book by its cover..

      kal0 orang suruh makan taik,ko nak makan tak..?

      bukan kehendak ko pon kan..?

      so ko leh elak if u don't want to..

  15. Menyampah aku tengok si ND yang tak sedar diri ni..

  16. ssungguhnya setiap manusia melakukan kesilapan..semoga dia cpt sedar akan kesilapan dia..

  17. alahai artis, takkan nak tunggu balik dari umrah baru nak henti berpakaian seksi. Tutup aurat tu kan perkara wajib!

  18. sooo sweet…
    due2 comel..
    lagi ok pe ND dr c PS 2, lagi terok..!!

counter statistics