Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot Pra Perkahwinan Iera Syazira & Azad Jasmin (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

21 comments

  1. putih plus manggis…

  2. Alahai… macam baju pengantin dolu2 jar… kalau macam gini tak yah lah buat shooting pra-pra ni..

  3. serius, baju diorang tak lawa langsung… mcm thn 80an jer…. lelaki itam bakal suami dia ni siapa, pelakon ker? tak sepadan, lelaki terlalu buruk…

    • mulut ko ni eina, kurang ajaq betui la. apesal, kalo itam ? hina ke jadi itam? suka2 hati ckp org buruk. suka2 hati hina org. seme kejadian manusia nie ketentuan Allah lah. ko sapa nak pertikai ciptaan Dia..

    • ko ni eina, jangan mengutuk berlebihan sgt. takut nanti patah balik kat diri engkau sendiri, haaa…baru kau tau. Allah Maha Berkuasa ye. =)

    • jahatnya mulut u..xbaik mengutuk org..nanti kena diri sndiri baru tau..

  4. dh jodoh die…biar la itam ke putih ke..yg penting laki tu leh bimbing die.. asal la org melayu ni ada je sifat dengki&suka burk2kan org..itam tu pon makhluk Allah jgk.. kalo dpt ensem atau laki mat saleh tp kwen 8 buln dh cerai wat pe.. biar la die nak pakai baju ape pon bkn die mintak duit kita sponsor baju tu.. mudah2an eira & azad kekal bahagia hingga akhir hayat… biaq p la org nak citer mcm2 pon..toksah dgq…

  5. CUTE NYER DORANG NI,smoge kekal ke ank cucu yer….

  6. kesian si eina..ada ke ptt x knl azad..mcm katak bru kuar dri tmpurung..mgkin x prnah tgk citer mlyu kot..

  7. abg long suda kuar..yg korang ni nk kutuk2 pehal la..bior la dia nk kawin ngan sape..yg korang dengki sgt ni knape..yg komen baju tu,try design 1,tgk sikit cantik ke tidak???

  8. abg long sudah kuar,waa ingat lu sudah mampus! betol sgt tu abg long…ko diam peah ko diam peah! manisnya kurma itu…

  9. bodo la sape yang kutuk baju dorang ni..tak tau istilah vintage ke? sekarang memang fesyen kembali ke zaman dulu balik..ok lah tu baju dorang…dari korang setakat baju nikah dengan sanding sewa kat andaman biasa je..ada hati nak kutuk orang punya..LOL

  10. eina nh 0rg kun0…x tw bpesen,ckp x gne 0tak…pape th…

  11. aku suka azad…dia hensemm…

  12. Azad nsem!! huhu

  13. hensem and pretty sama2 padan..hee suka tengok diorang yang sangat sweet and kepada sesiapa yang mengutuk tu sedarlah hari ni hari korang esok lusa orang pulak kutuk korang..what goes around comes around..semoga berbahagia and have a cute and pretty baby hee 🙂

  14. bodoh punya eina

  15. kampung gila kau eina.. tgk perangai ko mcm nie aku yg lelaki nie pon xpandang.

counter statistics