Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot Rosyam Nor & Fouziah Gous

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

15 comments

  1. Untung Bg Rosyam.. hehehe

  2. heran nye..nape media malaya tak zoom plak gambo ni cam shah jaszle ngan faezah…ni pun hidung lg bdarah sbb yg sorg tu laki org.. bukan teruna dan dara…

  3. trbaek..hero pujaan malaya

  4. NAPA……..PERLU TANGKAP GAMBAR MCM NIE..INGAT SKET..LAKI ORNG….

    MEDIA PUN…..KES NI RAMAI ARTIS BERCERAI….INGAT BINI!! DIA…XTERASA KA……AYOYOOOO……DUNIA ARTIS…..

  5. berhati2 dgn jantan2 40++.Mase ni mereka sgt mengenyam…..memang nak cari pasal lah klu betina mude rapatkan badan camtu. Hai Rosyam…tak penah pun awak bergambar dgn aktress lain camni punya melekat!!!Abes2 pun pegang bahu he he he!

  6. Aritu si gaus ni beriya² bagai wat umrah,ingatkan makin eloklah,bertambah teruk lagi,adela..Ko kawen jela dgn Iqram Dinzly tu.Da la ensem,tp jual mahal plak!ade ati plak nak bergambo peluk² dgn laki org.eeiiii,xmalu tolla!

  7. Ni confirm tak leh tahan ngn pic shah jazle & faezah elai

    ahaks……

  8. mulut boleh tahan

    fouziah gous pun gedik sgt asal… mlentik sana sini.. cam budak2.. nasi lemak 50 sen bro…

  9. Ala camni pun nak jadi isu ke?

  10. kak limah balik tido

    tkt pulak tgk si suami org pose dgn ank dara org cmni..huhu

  11. Cameraman suh buat mcm tu…die ikut jelah

  12. dh tua pn x sedo diri rosyam nor ni..poyo..same je yg pompuan tu pn xde maruah!!!

  13. kalo aku jdk bini die, baik bunuh diri jek!

counter statistics