Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Photoshoot Syamsul Yusof peluk Liyana Jasmay

Photoshoot Syamsul Yusof peluk Liyana Jasmay

Sorry guys, kurang update minggu ni. Sekali lagi server kami di DDOS oleh orang tak bertanggungjawab sehingga seharian semalam lebih separuh tak dapat join blog ni. Kami terpakse backup semule database lame yang mana database baru telah corrupted akibat di DDOS.

Ape pun genjoy dulu gambar-gambar Syamsul Yusof berpelukan dengan kekasihnye, Liyana Jasmay.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

11 comments

  1. Ok jgak tgok..
    sweet je..

  2. swwt pew u all b2 nie
    tp npew dh kapew nk menafikan ,lg plik2 jew.
    nt dh mcm2 fitnah baw nk mgaku…

  3. sweet couple

  4. macho la syamsul yusuf……..wat i tergoda la

  5. series shit la bodo

    ye arr,,,aku pun pelik kenapa perlu ada penambahan "w" kat belakang perkataan…
    bila membacanya aku terpaksa memuncungkan mulut supaya perkataan menjadi….
    aku rasa macam mengada2 je la……

  6. ok jugak ehh..
    sya

  7. besz juga syamsul yusof peluk liyana jasmay lelakinya kacak perempuannya pula cantik.

counter statistics