Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Pian Cecupak bakal berkahwin dengan model sambilan

Pian Cecupak bakal berkahwin dengan model sambilan

Agak pelik berita ini, namun kita anggap ia berita baik dan mengenetepikan prasangka buruk masyarakat terhadap Pian mengenai isu berpakaian drag & suntik kolagen di laman Facebook sebelum ini.

Pian Cecupak difahamkan akan berkahwin tidak lama lagi apabila menjalinkan hubungan cinta dengan seorang model sambilan, Aida Hazira dari Sungai Petani, Kedah sejak 2 tahun lalu.

Perkenalan singkat itu terputus seketika dan kembali serius sejak seminggu yang lalu apabila masing-masing bertemu di sebuah majlis perkahwinan seorang selebriti di Restoran Seri Melayu.

Dan dan jep si Pian ni nak berkahwin, bersangka baik jep-lah uollsss.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

9 comments

  1. kenapa nak repeat ayat "bersangka baiklah uolls" byk2 kali? mcm nak suruh org2 penafikan "sangkaan baik" itu jer..

  2. ish kamo ni, bersangke baik la dengan penulisan ittew

  3. Iya-iya lah…dong…

  4. yup… gadis yang sama ku nampak kat KL Life Centre dua tahun lepas.

    time tuh aku bagitau member2 pian ada gadis hot di sebelah dia, diaorg tak caya….
    pastu bila tunjuk, diaorg naik menyirap jer, mmg tak sangka si pian bule dapat gadis camtu..
    (padahal pian tuh pendek jer)

    moralnya : jangan pandang rendah pada kelebihan/keupayaan orang lain…

  5. HAHAHA..SALU MCMTU..PEMPUAN CUN GLEKAN LAKI YG XDE ROPE..WAWAHAHAHAKAKA

  6. Unsangkarable…clear wata don sangka no boya naaa…

  7. at least dia nampak gay tapi ada rupanya dia suka perempuan..dari kawan aku tu..rupa straight..tapi gay sebenarnya..CISSSSSSSSSSSSS..lagi haramjadah..to admin,lain kali ulas apa2 gosip jangan lah laser sangat..awak tu macam betul sangat je..macam baik seperti malaikat je kan…semua manusia ada silap..so takyah la ulas gosip tu mcm ni..teruk ok

  8. ok la tu, ade gak hati dia nak kawin, kire boleh pakai lg la 😮

counter statistics