Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Pian Cecupak masih beraksi “Drag”, dulu berjanji mahu berubah (3 gambar)

Pian Cecupak masih beraksi “Drag”, dulu berjanji mahu berubah (3 gambar)

Beberapa tahun lepas, seorang anggota dari kumpulan Cecupak bernama Pian telah berjanji melalui media bahawa dia mahu berubah dari gaya seorang pondan kepada lelaki normal. Dia juga dengan berani mengatakan dia menyesal memasang collagen di mukanya dan berniat untuk membuangnya. Namun gambar yang dikirimkan peminat bertajuk “Pian Cecupak masih tak ubah perangai” membuatkan kami terfikir sejenak.

Gambar penuh after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

21 comments

  1. subahanallah….

  2. tgk gambo 1st tu.air muka macik tu nampak sgt jelik dengan perlakuan mcm 2.kah3

  3. adeh…rasa cam nak pijak je org cegini..

  4. Aku hairan kenapa org yg normal boleh jadi mcm ni?? Kesian anak2 tengok bapa dia org lagu ni..

  5. najis.

  6. knp nak ubahkan anugerah allah…bertaubat la wahai hamba allah….

  7. bukankah pada awal bulan mei @ jun x silap saye die ni ade dijemput dalam rancangan "JANGAN TIDUR LAGI"…dalam rancangan tersebut die ade menyatakan bahawa die sudah berubah atas pujukan dan teguran anknya..tapi adakah hanya omongan kosong sahaja???terimalah diri seadanya..kalau dah Allah jadikan kite x kiralah lelaki @ perempuan terima jela..tapi tu terpulang pada individu itu sendiri..bagi yang berfikiran waras ni janganlah ikut…

  8. yg pic ke tiga tu masa dia dalam rancangan lawak minggu ini..dia jadi jemputan ngan yassin..tp tu ler..tak kuat smgt ni tu yg ssh nk berubah..

  9. kena bawak pi berubat ni..

  10. ya allah…ape la teruk sgt pian ni…anak die smpai malu ade bpk cmni..pastu x insaf2 lg..bpeluk ngan jate tu seriau aku nengok..
    dont be a dragqueen la pian…bkn nye gojes pn ko jd pmpuan.

  11. komen saya terpaksa dibuang sebab saya ialah seekor parasit

  12. susah kalu dh umur lepas 40an nk berubah….

  13. gambaq bila ni..

  14. xfhm sebenarnye kenapa dia suntik collagenla,ubah2 muka la…nak kata kerjaya seni makin maju x jugak…xnmpk pn muka dia kat tv…ala2 nan ado je.ape pn kalo btul da kuarkan collagen tu tahniah la.bersyukurla dgn kurniaan yg Maha Esa…kalau kerjaya seni xberjaya, mungkin pian patut muhasabah diri, mungkin kerjaya seni bkn ditakdirka utk dia…

  15. kaloo makin lawa ok la gak…x terlior pon ak tgk…wekkk

  16. makcik kat belakang gambar tu mcm blended dgn daun2 pokok tu so nampak makcik tu terapung tanpa badan…hahaha

  17. fucked up retard!!

  18. nk muntah aku tgk pict no.3 tu.

  19. dalam ati makcik tersebut : wak lu ko… sib baek bkn anak aku, kalo x dh lama aku terajang je punggung ko yg kononnya cantik sangat la menonggek2 tu.

counter statistics