Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Pian Cecupak menjelaskan sudah tidak memakai collagen

Pian Cecupak menjelaskan sudah tidak memakai collagen

Isu Pian Cecupak masih memakai collagen tidak pernah dimulakan oleh pihak kami. Apa yang kami mention pada entri yang lepas ialah Pian masih beraksi Drag di dalam album facebooknya dan gambar itu masih tidak dibuang.

Namun, ia mula hangat apabila sebuah blog hiburan mairetis.com  telah meniru artikel kami menggunakan ayat sendiri tanpa usul periksa mengenai collagen yang telah dibuang dan kemudian telah disalah anggap  oleh beberapa blog lain dan ditulis di blog mereka especially blog yang Pian attach link yaitu beautifulnara.

Ini telah menimbulkan rasa kurang senang di pihak Pian Cecupak melalui Facebooknya.

[quote]Dah dah lah cerita ni. Aku berkata benar kerana janji aku pada Allah. Ni statement menjatuhkan Pian. Baca n pk apakah sebenarnya mereka nak pada kita hamba allah ni terus terus aibkan aku… Aku dah ckp aku silap nape tak beri peluang aku berubah… Aku dah tak gunakan kolegen malah aku membuangnya …..[/quote]

Dibawah pula keterangan oleh Pian mengenai isu collagen yang telah dibuang olehnya.

[quote]Ni bukti aku buang kolegen & pikir tak ape aku rasa salah ke aku bercakap benar dan nak tanya ape2 pon tanya pian tak yah wat andaian dosa. TQ lah ada yangg aibkan aku tengoklah aku jujur tnjukan kebenaran dan statement yang kuar tu tak jumpa aku pon main tulis suka hati wat andaian
dah aku maafkan kamu tapi hanya Allah akan mengadili kalian tiba masanya.[/quote]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

7 comments

  1. Kenapa kalau keluarkan collagen, cara orang pegang syringe tu macam nak mencucuk.???? Or is this the way??

  2. poodah lah mamat ni, collagen treatment ni bukan nye permanent, bertahan antara 6 minggu hingga 6 bulan. Bukan nye dia buang collagen tu tapi effect nye dah habis… kalau cari information tentang collagen ni, meremang bulu roma. biasanya collagen datang dari source lembu atau manusia… bongok!!

  3. komen saya terpaksa dibuang sebab saya ialah seekor parasit

  4. saya sgt butthurt kerana saye paste artikel ni dlm forum cari tapi takde orang layan. saya seekor parasit.

counter statistics