Thursday , December 13 2018
Home / Gossip Panas / Pian Cecupak minta maaf kerana buat kenyataan palsu

Pian Cecupak minta maaf kerana buat kenyataan palsu

Pian Cecupak telah memohon maaf di atas tindakannya menyebarkan kenyataan palsu mengenai perkahwinan yang akan berlangsung tidak lama lagi dengan seorang model sambilan bernama Aida Hazira tempoh hari di laman sosial Facebook miliknya.

Sebagai rekod, Pian dipaksa memohon maaf secara terbuka & secara menelefon oleh bapa tiri kepada Aida Hazira dua hari lepas kerana perkara ini telah mencalarkan imej keluarga mereka setelah model tersebut membuat kenyataan menafikan perkahwinan tersebut.

Kepada Pian, Pencipta kita Maha Adil kan?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Fasha Sandha berpeluk mesra dengan Aidil Aziz di Lapangan Terbang?

Video berdurasi 22 saat ini diambil netizen seperti kelihatan Fasha menjemput Aidil yang baru sampai ...

7 comments

  1. ni sorg lg…brlakon ntah hape2.(.eh ade ke dia brlakon..)kntrvsi murahan je lbh.dok serumah
    ngan gambit mereng tu sesuai sgt2

  2. Ehhh… Kenapa dia kata dia maafkan semua pulak ye? Pelik nih!

  3. syok sendiri..haha

  4. nahh..! ini yg dnantikan … mgaku juga…tau pn tkut muka pian tu..pergghh!!! ish2….ambk sbgai pgjrn lha beb …

  5. jadi….

    mmg patut la aku rasa sangsi kat si pian nih, luaran ghey dia masih buat orang ramai tak percaya kat dia nih total straight

  6. Perkataan "Allah" tu leh letak A huruf besar tak????pian hampeh!!!!

counter statistics