Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Pose Manja Abby Abadi Selepas Bercerai

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

17 comments

  1. Ceria muka abby selepas cerai. hehehe backup ada. apa nak sedih2..uwauwauwa jaatnya aku

  2. sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian pada muka norman. miahahaha~ 😆

  3. tuan tanah..mana dpt gambo nie..ni personal pix nie..x elok sebarkan tau

  4. he2,padan muka norman hakim,lepaskan bini secantik ni…
    terliur gak aku

  5. padan muka norman.bini cantik cam ni pun xmau.dok gila sibohsia memey tu..ntah berapa hari lak ngan si memey tu.esok lusa cari orang lain lak yang lebih bergetah..

  6. ME walaupun gambar peribadi harap2 tiada komen fitnah. Blog ni aku bagi 5* masih suci hahaha bukan nak jek ya

    • mungkin abby nak antar mms kat pakwe baru kot… pastu salah tekan no. tepon…
      wakakakaki….

  7. woooowww..
    dasyat btl pic ni..
    de yg lbh menarik x?

  8. dah ada pon tukang sebar gambar siap tambah penyedap rasa berunsur fitnah….

    tuan punya blog ni pon satu… dah la cilok gambar peribadi orang tanpa izin. letak watermark konon hak sendiri… pastu pandai2 ckp gambar lepas bercerai… ntah betul ntah idak. tak pasal2 depa kat forum dok kutuk2 si abby nih.

    • orang yg kutuk di'forum sila salahkan pembuka thread itu sendiri la, itu bukan salah media malaya =D

  9. ni gmbr kat facebook abby kan???

  10. salam…hello korng sume nie knp???x kesah la gmba 2 berok ke???org utan ke???monyet ke???tp 2 binatang kan…x baek nak same kan m'nusie ngn bnatang…biar la dyorng nak wat ape pown…mmg la x de p'samaan pown gmba 2 dgn mawi n ekin,tp fikir la cket…cube kad p'kawenan korng 2 background sprti gmba di ats…korng suke ke???dyorng kawen 2 da jodoh dyorng biar la…yg korng nak cebok2 2 knp???klo bnci sngt pown xpayah nak wat cam 2 n kutok2…yg korng nak runtoh kan masjid org 2 knp???mawi nie artis,semue kelakuan dye org tau tp korng 2 org biase mmg la x de sape nak jage tepi kaen korng…cube kalo korng ade kat tmpt mawi 2,orng dok kutok2 korng…ape perasaan korng???suke ke???bangge ke???mcm 2 la perasaan mawi…dye pown x suke gak…

    AKU PEMINAT SETIE MAWI DARI A.F 3…MAWI MMG WORLD…SLMT PENGANTIN BARU BUAT MAWI…

  11. yes, this is a photo from abby abadi's official facebook page. stealing is an offence and i hope abby herself will report this and ask them to kindly remove the photo. this people are so idiot! kalau nak pun, minta izin lah dulu! bodoh!!

  12. Ada sesapa sakit ke tgk gmbr sy ni…. ? Sy x rasa sexy pun gmbr ni,.. Tgh sutin lepak2, baring2 kt katil amik gmbr sndiri,.. Upload kt facebook, owg curi bwk ke sini,… Salah sy ke? Jgn la asyik mcari salah jer? Apalah dosa sy kt awk2 semua… Ttg gossip ngan zul tu, malas dah sy nk komen… Sy kata xde owg kata ada.. Dah mmg kawan jer, nk wat mcm mana,… Diapun xnk kt saya lah… Jgnlah mjodoh2kan sgt! Sakit pulak ati dbuatnya… Soorryyy!

counter statistics