Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Pra Perkahwinan Nabil & Zira di I-City, Shah Alam (5 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

22 comments

  1. congrats to both of them seriously semua makhluk ciptaan-Nya ada kelebihan n kekurangan mcm tue gak sy…tp 1x tgk wife dia ala2 nyah=)heheh

  2. anyway semoga berkekalan..kesian kat irma ye.. 🙂

  3. wei media malaya pesal nak karma2 lak? ini semua jodoh la… bangang betul ape yg tulis nie.. tak sekolah ker?

  4. by the ways congratz to both of you…semuanyer dh t'tulis,sbg manusia kite hanyer perlu b'syukur di ats nikmat yg diberi…mcm kate2 hikmah plak,he..he…:)

  5. for me zira ni memang cantik even tak make up. i dont understand why people hate her so much. nabil yg buat slack kt irma, bukan zira ni rampas pun.

  6. i think tak patut ayat 'karma menanti mu' tu di sebut. ajal maut jodoh pertemuan kan TUHAN yang menentukan. mungkin dah mmg jodoh mereka..kite pikir yg baik je la kan…harapnya hubungan suami istri nih akan kekal ke anak cucu. bile dh terjadi penceraian, haaa..masa tu bru leh ckp 'nabil dh terima karmanya'..

  7. IRMA pasti dapat yg jauh lebih baik dari NABIL..insyalllahhh…TUHAN tu adil.

  8. Doakan yg trbaik buat mrk..apa yg dijalani dlm kehidupan akan mndpt keberkatan amin 🙂

  9. eyyy jles lha nabil dha kwen.. pergh…! btw congrats lha bro… bru mau tkenal sudh mau kwen..apa daa… x sbr tol mau kwen kha… cehh!

  10. Kenapa karma menantimu? penulis ni beragama Islam atau Hindu? cakap la hukum Allah menanti….

  11. biarla die nak kawin..korang dh xleh kawin jgn jeles2 laks..

  12. jodoh kan dah tertulis…semoga irma juga bertemu jodoh yg lebih baik

  13. ni ke girl yg kantoi gambar kontroversi dgn nabil dulu ke org lain?

  14. dah222…jgn gaduh2…dah jodoh dia…
    tp artis jrg kt jmpa jodoh sampai ke mati…
    biasa kawin kontrak jer

  15. zira ni le bekas pramugari yg kantoi ngan irma kt apartment nabil,siap pakai seluar pendek,tshirt n tak pakai bra…hal ni la yg buat irma berpatah arang ngan nabil ni…

  16. kenapa lak nak kesian kat irma,irma skarang ni pun bersyukur xde jodoh ngan si nabil ni,,ingat….perempuan baik untuk lelaki baik.lelaki jahat aka penzina hanya untuk perempuan jahat aka penzina jugak…

  17. x abeh2 la sian kt irma..pelik btl..mcm la irma tu xde n xbleh cri laki lain..apedaaa….

  18. biase jer lu marry bro….wa igat mewah sat tapi ala2 jerrr……

  19. comolot ngn awek laen tp nikah ngn owg laen sok buntingkan anak gadis owg pown owg laen…..cam nelah bibir ko xbesorrr….jawe say domlehhhh

counter statistics