Sunday , December 11 2016
Home / Lain-Lain / Presiden USA, Barrack Obama seorang yang pervert?

Presiden USA, Barrack Obama seorang yang pervert?

Gambar sahaja tidak membuktikan apa-apa. Melalui gambar juga pelbagai perpepsi negatif timbul oleh orang yang melihatnya. Sama juga seperti gambar di bawah ini, seolah-olah dilihat Obama sedang melihat punggung hot chick yang lalu disebelahnya. Tapi pastikan anda menonton video di’bawah terlebih dahulu sebelum judge yang bukan-bukan. Kerana apa yang mungkin berlaku boleh mengubah 1001 tanggapan, hot chick‘kah minah itu atau pervert‘kah Obama? Hehee..

4

Lihat video ini pula

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

20 comments

  1. sdah tengok bedio ini kelmarin, dua² president tu mmg PERVERT.. hahahhahha.. tapi mereka mmg tidak dapat tandingi BiLL Clinton dan **********

  2. hehehe… tlg explain maksud 'pervert' tu… aku bukak kamus maksudnye memesongkan…
    almaklum le kite ni 'cleaner' je heheheh…
    Tu aaa gambo ni bhaye.. tmbh plak ade software cam photoshop tu… hehehe… Tp aku x heran aaa klu btul pun, dia kan manusia biasa….korang jgn lupe tgk video lu 🙂

  3. pervert = sifat semulajadi lelaki.. hahahahha

  4. lantak die la nk wt pe..die kafir..ape laa

  5. ala ko ni CEH..kalo xleh wat lawak ko pegi blog lain la….

  6. biler tengok video…. lain skit pandangan nya….

  7. celaka! bontot besau mcm tu, sape yg x usyar mmg gay la :p

  8. bau bontot!! hahaha….

  9. wei mediamalaya cmne ko ckp yg aku nk reg mcm awiezz tu yg ade kuar 21p la ape la..cpt ajo aku..hahaha

    • kat bawah komen ni kan ade tulis sign up, ko klik je situ.. nanti ko sign up pastu nanti ko leh login dah tros ade kuar 21p.. takpe.. ti mlm sket aku buat tutorial khas untuk ko dan komentar lain k

  10. ko nk wt ape tu?ko ni laki kan? nape ltk gambo pompan cmtu..tahpepe je..ahhaah..pondan ke ko ni..kakakakaka

  11. mcm x mau je..xpele xyah la..hahaha…low profile jele..

  12. xleh nak tgok pon video ni

counter statistics