Thursday , December 8 2016
Home / Isu Semasa / Proton Pahlawan di KLIMS 2010

Proton Pahlawan di KLIMS 2010

Proton Tuah, antara kereta concept keluaran Proton yang ditunjukkan sempena Kuala Lumpur International Motor Show 2010. Selain daripada itu, empat lagi kereta concept keluaran Proton yang diberi nama Proton Lekir, Proton Jebat, Proton Lekiu dan Proton Kasturi apabila baca artikel penuh.

Proton Lekiu

Proton Jebat

Proton Kasturi

Proton Lekir

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

17 comments

  1. patutnya proton lekir tu letak nama jebat baru sesuai sbb sporty,jebat kan lbh strong…apapun seme cantik2, terutama lekir dan jebat..

  2. proton A ada x..nak order satu

  3. hebat jgk proton ni…i like tuah

  4. kasturi cam dodol jer

  5. mcm honda city je.. dh x de idea?? x nk usaha la tu.. x maju2

  6. bodoh gile pameran nih..setakat tukar nama kereta yang da ader..cisss..yang ditiru pun banyak..da la keta sedia ada pun harga mahal nak mampoooosss..baik beli keta luar negara..

  7. ahhhh,,,mencikkk mencikkk…..bukan aku leh beli pun….ALZA aku punx lepas2…..mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  8. for sale??/m want one

  9. aku rasa lekir yang paling power…tuah mcm tak best jer…

  10. perghh.. yg lekir paling tak boleh blah sgt.. haha.. tapi sume model cun la… tapi i like lampu belakang tuah.. smart2.

  11. i profer proton tuah….sooooo smart!!~ yg lain tu cam modified lancer/inspira n blm jer..lekir lg la tiru porsche jer…ahahaha..
    nway, well done PROTON!

  12. mcm2 plak deme kuo kan kete skg ni..rege mesti mhl..bg la rege murah sket..brla ramai pki..ni brape org je yg nk bli pn..hahahaha..same mcm inspira tu mhl..baik org bli kete import terus..lg power..wkakakaa

  13. beli start jual?

counter statistics