Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Punca angau dengan lelaki lain, Saida berkeras mahu bercerai

Punca angau dengan lelaki lain, Saida berkeras mahu bercerai

Off-topic, seorang isteri sangat sayangkan suami dan keluarganya walaupun apabila kadang-kadang cerita kurang enak mengenai suami bermain kayu tiga, suami pukul isteri atau suami mengabaikan tanggungjawab sebagai suami, mereka tetap akan mempertahankan hubungan tersebut.

tetapi dalam kes ini, ternyata sangkaan kami benar mengenai Saida ketika dia berkeras untuk memohon cerai dari suaminya atas alasan suami tidak menghormati arwah ayahnya tempoh hari. Pasti ada yang tak kena.

Lelaki bernama Hafiz Che Mat, adalah punca Saida menjadi angau dan berkeras untuk bercerai dengan suaminya, Ghazali walaupun suaminya tidak mahu menceraikannya.

Suaminya mendakwa, Saida telah kantol apabila duduk berdua-duaan di dalam kereta bersama lelaki tersebut malah bukti seperti gambar dan sms mengandungi perkataan sayang, rindu dan sebagainya.

Sumber dipetik: mStar

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

16 comments

  1. Ape nk jd..koge siti ni sume terok2 ek.. Hahhaa.. Tula..prangai sume cm reban!

  2. apeeee pn xboleyyyy… dosa besaq weh

  3. Sadis…sadis…

  4. takyah la cerai2 nih..

  5. selalunya org slhkan pompuan bila kes cerai2 nie.. tp kene ingat ada suami yg pandai berlakon.. mcm kes i dulu, x-hb da brtahun2 simpan indon, x mao berpoligami n x mao cerai gak.. katanya nk simpan i saja tuk buat i merana.. after 4 years bru i dpt devorce tu pown smpi sekarang dia duk men ugut2 jer.. haishhh.. bila ingat2, tyme kat mahkamah tu dea pijak semut pown x mati… x penah2 solat, kat mahkamah leh plak g solat ngan lawyer.. dunia2.. kikikiiii~

  6. myb saida tak curang..tapi tgk alasan tak hormat arwah abah kan mcm tak logik..takkanla smp nak cerai sebab tu..something wrong somewhere la tu

  7. biasa lar dah msuk dunia glamor..lupa semuanya..termasuk status isteri..da jmpa lebih hensem @ lebih duit dr suami..lupa ingatan..byk kes cam dira dll..

  8. AKU DAH AGAK DAH ..ADE YG X KENA DGN MINAH NI..NI LAH DUNIA ARTIS..MUDAH LALAI..ALASAN YG X MSUK AKAL~~

  9. minta cerai kerana sebab yang tak mewajibkan cerai? bau syurga pun tak dapek cium…ish…ish…

  10. dah jumpe lelaki lebih kaye ke ape…ke kena bomoh…huhuhu

  11. semoga Allah bagi pembalasan didunia dan akhirat.

  12. mungkin inilah antara sebab kenapa ramai dikalangan penghuni neraka itu adalah dikalangan kaum hawa. – terpikir.

  13. liz setiatropika

    KAKAK PUNYERLAH TATATERTIB SOPANSANTUN BUKAK BISNES SANA AMAL JARIAH SITUSINI PERANGAI TEROK GAK MACAM MEMEY .ADIK DAN SI KAKAK PALK HEBAT LAGI POBLEM..TEEERRROOOOKKK SEEEHHH KUARGA SITI NURHALIZA NIII…

  14. kaka sopan santun…?? hehe…kaji balik….balik umrah 2-3 kali mula2 pakai tudung last2 sampai nampak separuh kepala……rampas laki org, pasal tu tak beranak2……pembalasan…satu keluarga akak, adik labih kurang…..semua jenis sosial

counter statistics