Monday , September 22 2014
Home / Dunia Artis / Putera Raykal Ramli, anak Nora Danish (2 gambar)

Putera Raykal Ramli, anak Nora Danish (2 gambar)

Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

16 comments

  1. comel sgt ank kamu nora danish..

  2. cute mcm mammy dia lha tuu….

  3. babi hutan, ko ni gile ke apa..

  4. ALAH….MCM SI AYAH!!!! TAPI MANJA NGAN MAMA LEBEY JERK TU….

  5. babihutan tu ntah2 si fasha sanda sbb dia jeles kat nora danish…hape punya orang la

  6. bnyk ikut muka laki dia….

  7. kalau rupa mak mesti lawa

  8. perghhhh!!ensem bile besar nih.
    kompem!!!!!

  9. muka ikut mak tang idong tu ikut bapa. Seriously dia memang cute..

  10. chinese look…comel!

  11. nanti besar jgn jd playboy mcm ayah ye.. pastu rambut tu jaga jgn jd botak mcm ayah.. nanti kena pakai cap je bila keluar..

  12. kan best kalau aku yang kat riba si Nora tu..hmmm

  13. comel nyaaaa macam mak dia kalau harap bapak dia ke laut rupanyanasib baik kaya ada je org nak impit.besar esok jgn jadi mcm bapak yaaaaaaaa.

  14. comelnya mak dng anak:)

  15. body baik lagi, gearbox masih mantap apa lagi tunggu ND i tunggu call dari u kah kah kah

counter statistics