Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Puteri Fateen Nasuha sudah single

Puteri Fateen Nasuha sudah single

Pada tahun lepas, penulis ada menulis mengenai artikel bergambar Puteri Fateen Nasuha bersama teman lelakinya. Nampaknya setelah setahun, hubungan mereka tidak kekal ke mana apabila Puteri sendiri mengumumkan dia kini sudah single di facebooknya. Banyak komen penulis terima yang kebanyakkannya seperti tidak berpuas hati dengan pasangan Puteri yang berada dan bersikap playboy.

Malah di Wall facebooknya juga, Puteri seperti memaki seseorang dengan menulis Park you la weiiii………………!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

24 comments

  1. hmm… sapa dia ni…?

    • oooo baru tringat, yg blakon cite apa erk yg jadi Safura mase kecik, yg tangan dia menggerutu tuh… currently lam cite Kau dan Aku… hmm lain tol profile file fb dia..

  2. hahaha..lantak die la single ke ape ker..mcm la lawa sgt..xminat lgsg die ni..

    • ingat kan sape gatei ni.. ceh @ oit rupenye

      • hahaha..cmne ko tau? aku eran la web ko ni..nick aku komen asik2 xkuo jer..geram toi..aku pki nick oit..komen aku xkuor..last2 aku pki nick gatei..hahaha..jgn xbleh udah plak..

  3. tak heran pon , HAHA . dy pon bukan baik sgt , perampas dude .

  4. benci puteri fateen

    tak heran la aku dgn kau ni bukan lawa pun

  5. awek kapten kit kn nih??

  6. Who the fu*k is he?ada aku kesah…go to hell la pu3 nasuha..

  7. wiwit… post aa gambo kawen Aidil AF3…

  8. Layari Neutral Daily 'Informasi Neutral Tanpa Kepentingan'

    Jika sudi boleh linkkan di blog tuan.. terima kasih.. http://neutraldaily.blogspot.com/

  9. cantik kat mane eh die nih? he2

  10. minta maaf pada semua.berkenaan Puteri Fateen single adalah betul tp dia tak sama skali menyatakan ayatnya tu pada sesiapa pun.

  11. gambar mmg diambil dari facebook nye tapi ayat tu sesape je boleh buat sbb nk boikot dia.

  12. mmg dia tulis pun! tu ayat dia mengata kt ex boyfriend dia! dan dia memang lupa kawan-kawan dia sejak couple ngan si Shimi tu! dia rase sbb dia pelakon dia tu mcm hot stuff la sebab ramai nk kwn dia.

  13. saya dah tak suka dia.lagipun dia sendiri cakap dia dah tak kisah pasal orang nk mengata dia pasal status fb dia tuh

  14. muke da la tak cantik . pas tuh nak mencarut . apekah ? bajet hawt . da la muke tak lawa . pastu seksi nak mampus .

  15. ade aku kesah ke? x kenal pon sape minah nie..

    • anti kutuk mak hang

      hahahahhahahahahaha.. korang sume ni macam lahanat laweyhhh.. yang korang dengki sangat kat dia asal??? bukan dia kacau mak korang masak pun.. butuh laaa.. suma nak jatuhkan melayu.. ingat laaa.. anytime cina leh pijak melayu..

  16. nenek korang pengkid

    Al-Quran dalam surah al-Hujuraat ayat 12 dengan jelas menghuraikan persoalan fitnah.
    "Wahai orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi maha Pengasihani".

counter statistics