Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Rabecca Islam selamat lahir anak perempuan (3 gambar)

Rabecca Islam selamat lahir anak perempuan (3 gambar)

Tahniah kami ucap kepada pelakon, Rabecca Nur Al-Islam kerana telah selamat melahirkan anak perempuan pada 2 November lalu di Hospital Gleneagles, Kuala Lumpur. Rebecca atau lebih mesra dengan panggilan Becca telah bersalin secara pembedahan. Bayi perempuan yang comel itu dinamakan Nor Anggun Raverra dan dilahirkan dengan berat 3.3kg. Becca dan bayi kelahirannye dijangka keluar hospital dalam masa terdekat.

Turut kelihatan pelakon yang melawat ialah Memey Suhaiza. Lagi gambar selepas ini.

Sumber dipetik: Media Hiburan Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

8 comments

  1. name pelik2 zaman skang ni….tah apelaa maksud name nye tuh

  2. nama IPAD x nak bubuh ker…..

  3. sape dia ni? x pnh knl pn. ble search dkt google sume pic2 sexy die jer

  4. nama tu kan ada maksud jd doa.. owg pgl setiap hari… bg nama yg elok utk ank pn AMANAH dari Allah…

  5. Keluar2 je dah mcm bapak nye..mata stim..mata kepit cam bukak tak bukak, tutup tak tutup. Bapak cam ni pun leh org cantik dan sexy terpikat..janji duit banyak sudahhh! Malam2 tutup mata dan redha je..

counter statistics