Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / Radhi OAG Bersongkok tapi Nampak Pusat

Radhi OAG Bersongkok tapi Nampak Pusat

radhi-oag-songkok

Belum lagi reda kes penceraian antara Radhi OAG dan isterinya. Dia segala lagi menggegarkan dunia seni tanahair dengan berpakaian tidak senonoh ketika membuat persembahan dalam konsert Rock The World 8 di Secret Garden, Stadium Negara.

Dia yang memakai songkok sambil menampakkan pusatnya jelas telah mencemar penggunaan songkok yang sering di’kaitkan dengan tempat serta imej yang elok seperti ke masjid atau ke majlis rasmi.

Sumber: Radhi OAG cemarkan imej songkok (Kosmo!)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

7 comments

  1. si radhi nie,mmg la stylo..tp x yh la nak over sgt..smpai slah gunakan songkok tue lak!agaknye gi masjid,pakai topi kot…otak senteng la die nie..umur dh tua,tp prangai mcm bdak2..

  2. bodo!!!!…..bajet trend la tuh…..start time blakon antoo fighter lah…ingat cite tuh best sgt…cam sampah!!!

  3. hampeh…
    bodoh tol.. islam ker..

  4. Eleh, Dato' Siti bertudung tapi masih nampak jambul tu tak de pulak orang nak pertikai kan. Bukan rambut wanita tu aurat ke? Boleh ke tutup separuh je?

  5. what the hell...

    ntah2 dier nk lepas germ kot…bru bercerai…mesti sedih punyer….pastu die wat cmtu……konon puas ar

  6. lelaki sejati tak tayang pusat bukan laki ar

  7. semua artis2 90'an sama je artis sekarang radhi oag cerai standard lah tu kalau ac mizal kumpulan 4u2c tu tak heboh kan pula

counter statistics