Wednesday , July 26 2017
Home / Dunia Artis / Raja Ema kini berusia 44 tahun (4 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bekas isteri Along Cham, Zila Seeron fesyen rambut baru (6 Gambar)

Baru-baru ini, bekas isteri kepada Along Cham telah tampil dengan gaya rambut yang baharu dan ...

11 comments

  1. Aku tak faham kenapa org pakai tudung nampak jambul, nak tutup biarlah tutup betul – betul. Tu namanya tudung.

  2. Nak tergelak aku tgk gambar no 3 tu. Jambul bukan main lagi. Lain kali nak jambul yg mantap, belajar dgn rosmah ek. Baru class!

  3. anak2 RE mcm muka ex husband dia, bekas penyanyi nusantar, kalau x silap Sheqal nama nya ..

  4. best lagi kalau dpt main ni..isap tetek puting besar ni hor mama aku cum kt rambur atrgh11

  5. sex je thu!

counter statistics