Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Raja Ema semakin gojes dan kembali berlakon (2 gambar)

Raja Ema semakin gojes dan kembali berlakon (2 gambar)

Pertame sekali, terima kasih kepada Media Hiburan kerana menyajikan cerita comeback ini. Ya betul, Raja Ema kini kembali berlakon dan dia semakin gorjes! Tengok aja body dia, malatops debabos. Ops! Raja Ema membawakan watak Siti Rival Kiah untuk drama ‘Kiah Spy Pi Jepun’ yang merupakan kesinambungan daripada cerita ‘Kiah Pekasam’.

Kami suke tengok Raja Ema berlakon zaman kami kecik dulu, anda bagaimana? Tapi kami lebih prefer Raja Ema comeback menyanyi lagu Angan – Angan. Lagu tu memang menghantui kami uols! Ape pun genjoy gambar Raja Ema selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

23 comments

  1. semakin bangga dengan tak betudung nye tu….

  2. mse tgk melodi hari tu,xde la kurus mana pn…biasa2 je…kurus dari mse dia msh isteri sheqal je…tp dlm mag nona tu edit punye la dasat…kurus mcm erra fazira,siap muka runcing lagi…

  3. Satu jer x akan kekal… iaitu UMUR…. sure x akan muda lagi….

  4. siapa kita nk judge orang…

  5. sape kte nk judge org hotak ko..dh mmg terok..puiii

  6. dia nie agak2 dah umur 40an kot…coz ms aku kecik2 dia glam dgn lagu pe tah…takkan dia sebaya gan aku skrg nie yg dah 3s nie…

  7. Umur 44 sama baya dgn bini aku…tapi nape dia makin gojes dan body makin mantop..bini aku sebaliknye??? Nak kata duit mewah aku bagi tapi hasilnye..hampasssss jek! Aku dah beberape kali nyaris2 dah madukan bini aku..nak elak, last2 sangkut gak dgn bakal2 madu..bujang de janda pun de..setakat aku, aku laku lagi. Tapi tang bini aku…dah hilang selera..kuno fesyen lak tu! Duit guna beli brg kemas memanjang..tak lama lagi ko tido sorang dgn barang kemas ko tu!

    • kurang ajar……

      • Abg Salleh Bini 3

        Tu lah pmpuan..makin tua makin malas makin buruk. Suami tua2 pun msih ramai anak dara janda masih nak weiiii…duit bukan isu, Budak2 U dan kolej bukan nye byk duit pun tapi wajah, rambut, body dan dressing uptodate selalu..nk seribu daya. Makin ayu kalau berhijab moden zaman sekali dgn legging..fuhhhh selera menjilat2 pe yg patut rsanye! Sendiri mau ingatlah kalau suami dirampas yg lebih layak…bru lengkap..rsa yg kedut dan rsa yg tegang..de bza tau!

    • Eleh ckp jer ler memang nak kawin lain..ckp mcm hampeh..kot tau byk duit pi ler bawakan bini tuh..

  8. BIASALAH BANG..DH TUA GILE BRG2 KEMS BANG..MYBE DIA X FHM LG TU..CUBE ABG TERNGKN APE ABG NK KT BINI ABG TU..BWK DIA G SALON KE..G LONDON WEIGHT KE..G TMPT PERANCNG IMEJ KE..BR MELETOP BINI ABG NNTI..;) (SEKADAR BG PNDPT)

    • Betul tu.. slalunya ppuan melayu bila dh kawin dan branak pinak tk nk jaga penampilan. Cube tgk ppuan bangse cina.. dh pangkat nenek pn masih vogue ^_^

  9. bersyukur la dengan apa yang ader…..jgn nak mengutok bini sendiri jer…

  10. ko kte byk duitkan?…ko buat la appointment kt london weight ke,slim world ke..ko sndr xbawak ,ko nk bising bini ko gemok plak…xpn ko blikan je produk slimming,yg populer skrg SDII…dah kurus ko bawak dia shopping kt pavi….

  11. lama x berlakon..

  12. saya bersetuju dgn soley…..dan kenapa nak mengutuk tapi doakanlah mereka kembali ke jalan yang benar…siapa kita untuk menghakim mereka….Allah itu maha mengetahui….beringatlah

  13. orang lelaki bila dah sakit2 nanti barulah cari bini tua…….kalau tidak dia rasa tegang memanjang…..kalau tengok bini tu tua bererti diri kita pun dah tua…..kena cermin diri selalu…

  14. hey pak cik ..nanti korang ckp pasal islam lg..sampai aku naik muak dengar..kalau dh gatal sgt bcerai ler dgn istri ngko tue .carilh yg cantik.buat apa megadu dekat sini pak cik oii..pakcik nie agak nya tak tahu nilai seorg istri agaknya..

  15. hampeh betullah pakcik ni…dia x tau bini dia byk berkorban utk dia tu…raja ema tu cucuk sana sini tegangkan kulit muka pakai benang bagai kalau x buat tu semua kendur gak mgkn lagi teruk dari makcik tau,….agak2lah kalau nak kutuk bini tu. pakcik oiii awak pun bukannya sentiasa muda silap2 dah kendur gak kuang2…..

  16. kawen aje pakcik…selagi mampu…

  17. Lelaki semua mcm tu

  18. Lelaki x bleh bagi muka sgt

counter statistics