Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Ramlah Ram botox? Muka rosak?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

8 comments

  1. 15 tahun~~~ketara perbezaannya~~~ahaks,,ada yg x kena nie,,,:)

    LANCER GADOH NGAN INSPIRA

  2. Ye le, saya ingat dan pasti behana botox. Lain sungguh muka dia. Dulu lagi cun, bukan fasal botox

  3. im still young n for sure mmg bkn 1 of her fans but pernah terjumpa dulu coz my mum minat gak lah kat dia juz kebetulan it was 3yrs ago…muka tak mcm nie biase2 jerk sesuai usia lewat 30-an…but dis time mmg sah BOTOX…kesian dia tah2 mereng pas cerai kot kesian dia.

  4. Botox naikkan pipi la tuh

  5. ala ramai yg buat tp xngaku jer…tgk rupe dh tau…

  6. tengok diri sendiri

    rmai artis yg pakai botox…cam jd kewajipan jer bila agak2 nk berkedut ckit mula la cucuk sana sini..hem..tah la…xleh time knyataan kot…

  7. yang ramlah ni confirm buat muka la..ada 1 fakta yg korang kene tau..buat muka ni biasanya baut pipi,dagu dan idung kadang2..yang penting pipi ngan dagu tu yg kebanyakan org buat..so kesimpulannya,kalu bhgian itu yg kebanyakan org buat da tntu muka dorg ni akn kelihatan lebih kurang sma kan..contoh..muka pondan2 yg suka cucuk sana sini tu..kebanyakannya sepatern je hehe..ada yg lebih sedih tu,aku pernah jumpa sorang datin kot,da tua sangat,dari jauh dia kuar dari kete aku da nampak kepelikkan dia,bunga snyum tak senyum biasa la muka ubah kan..memamng mcm tu,masalahnya dia da tua sangat,x ssuai utk ubah muka lagi sbb npk weird sgt..kalu muda lagi ok ckit cz muka belom kedut..skg aku jumpa datin tu dia da bertudung tp sbb muka dia yg weird aku still kenal dia..nampak mcm pondan pun ada…sorry…

counter statistics