Thursday , December 8 2016
Home / Isu Semasa / Remaja bawah umur merompak Cybercafe di Malaysia

Remaja bawah umur merompak Cybercafe di Malaysia

Ape dah jadi dengan remaja sekarang? Dah berani rompak cybercafe. Lepas tengok video ni, terfikir sejenak dengan kes Aminulrasyid 2 tahun lepas. Ps: kesian tengok customer yang tak sempat lari tu. Lagi video selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

16 comments

  1. Ganaz gler… aku benci tgk si gemuk tu dan kwn2 dia, semoga dpt balasan setimpal!

  2. gosh apa nak jadi budak2 sekarang ni. dah besar nanti nak jadi apa, kecik2 dah jadi penyamun. jahanam giler. mak bapak tahu ke tak anak diorang perangai mengalahkan iblis ni.

  3. Video yg pertama td, kesian tgk mangsa yg kena pukul.. budak2 sekarang ni perangai terlalu teruk..w/pn ada pihak cuba memantau tp budak2 sekarang suka memberontak.. nak cakap salah parent yg mendidik tidak juga.. sbb bila parent mendidik sebaik2 pn tetap akan berlaku.. pokok pangkal adalah dtg dr diri sendiri.. banyak lagi masalah sosial yg berlaku ni baru sedikit shja yg tersembunyi byk lg..

  4. Nau'zubillahminzaalik!

    Mintak dijauhkan jgn terjadi pada anak2 cucu2 keturunan ku

    di masa akan dtg…

    Amin amin amin Ya Rabbal alamin‥

    :((

  5. Aku berharap PDRM amik tindakan tegas… kalau boleh tembak…tembak sahaja! biar mati! babi sial punya perompak! tercabar betul… ramai2 kau hentak mamat tue… sempena bulan Ramadhan nie, aku harap Allah SWT bagi hukuman seberat2nya iaitu hukuman dunia pada mereka… tak perlu nak backing or melindungi mereka.. jahanam!!! PDRM sila wujudkan special team untuk cari babi2 sial nie dan hukum mereka..!! si gemuk bacul!!! masuk gelanggang nie, aku mmg tibai si gemuk nie… pity to customer tue.. Ya Allah……. jatuhlah hukum pada penyangak2 nie.. kalau perlu dimatikan mereka… aku sangat2 bersyukur….

  6. ni dkt mane? mesia ke luor? bdk melayu ke tu? gle!! bodo..kasik msuk jel sumo idop lg bgs..kecik2 dh prangai cm setan!!

  7. opss.. ade tls kt mesia ropenyr..hahaha..ishh..memalukn.!! bdk zaman skang sume hancur!!

  8. knp nak terpikirkan aminulrasyid lak….

  9. kalau tgok video ni mmg rasa nk suruh polis2 tembak mati je tapi bla tembak kang satu mesia plak kata polis x de timbang rasa sedangkan bkn seme org tgok video2 bdk remaja setan cam ni. kes aminulrashid tu hanya polis yg terlibat, kwn dia, dia n Allah shj yg tau apa citer sebenarnya….semoga penyiasatan n hukum yg telah dijatuhkan itu mmg yg sewajarnya…klu tak, kesian pd sesiapa yg tak bersalah….

    • kalo polis tembak nanti, mula ada yg bukak page kat Facebook "Kami Menyokong Budak Gemuk Bodoh" tu. polis juga yg disalahkan. ada je la nnt yg jadikan isu politik, konon hak asasi kejadahnya. cam tahi je diorang semua ni.

  10. video da ade.. sah2 da nampak muka.. sure da bley track da si pelaku.. semoga cepat2 la mendapat pembalasan.. rawat sebelum parah.. donia oh donia!

  11. kalo tak dapat hukuman kt dunia,kt akhirat nnt korg tau la…Ya Allah lindungi lah hambaMu yg di zalimi…aminnn

  12. Ataghfirullahalzim, kurang ajar betul budak-budak ni, semoga diberi petunjuk kepada budak-budak ni untuk kembali ke pangkal jalan.

  13. bodoh punya budak2 tu…dah tau confirm muka kau polis dah aim….apalah benak sgt….skrg kau belasah org mmg best, nak tau penangan belasah dlm lock up n penjara soon or later rasalah nanti….time tu kau mintak tolong mak bapak kau pun x guna….bontot kau confirm jadi nafsu banduan yg duk 20 tahun lama kat situ…apalah haram jadah merompak tapi bg tunjuk muka…aku rasa PDRM tgk gambar ni, petik jari je budak2 ni kena berkas….stupid a**

  14. Stupid…muka nampak kat cameraAaa

    • Ni mesti budak2 flat ni! Yg mak bapak tak peduli anak2 balik atau tak asalkan rumah tenang..tangkap dan sumbat dalam penjara je biar kena rogol ramai dgn banduan gay..bila dah kena lepas nanti, sah dari gemuk dah jadi kurus kering..lubang bontot sebesar batang paip 50mm. Celaka ko punya mak bapak..ntah2 sama je perangai!

counter statistics