Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Request: Neverland Michael Jackson

Request: Neverland Michael Jackson

Sebelum ini penulis menerima permintaan dari peminat supaya mengeluarkan kisah mengenai Michael Jackson, penulis bukan tidak mahu menulis mengenainya tetapi terdapat banyak blog yang sudah membuat liputan menyeluruh mengenai beliau. Apa pun, enjoy gambar-gambar pusat permainan kanak-kanak Neverland Michael Jackson sebelum ia ditutup.

neverland01

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

16 comments

  1. KOOL.. kuat main jugak si mikael nih…

  2. Mj ni kan suke bebdk…maybe dia miss zaman childhood sbb kecik2 dah jadi penyanyi..x sempat nk enjoy aa tuh…. aku ade dgr cite lu ade produksi filem Peter Pan… diorg offer MJ aa jadi pegang watak peter pan tu tp filem tu kensel, x jadi wak…. Semoga rohnye dicucuri rahmat…amin

  3. miss u micheal…you mmg intertainer yg teramat hebat….so sad you x smpat hbskn your knsert…

  4. a'ahh baru nk wak comeback…. cite sedey aaa, MM tuka aa cite heppi2 sket…. tp klu ble amoh cite artis2 2nd class gegambo menyeksikan diri… heheh..demand aaa plop aku…jgn mare admin… 😉

  5. waahh…dh macam disneylandla….

    • a'ah…dia dikebumikan pun cara Islam… just aku ralat je bile diorg ni termsk family dia aaa cam x hormat jenazah dia… kokye nk wak konsert pun jgn le letak jenazah ctu (just wondering, ke keranda je..dlm tu kosong, anything can happen kan sbb x buka pun…. normaly lam church wpun ade nyanyi… keranda buke)…. yg pasti best frient dia Elizabeth Taylor x hadir majlis tu sbb dia nk hormat 'cara' sendiri… hmm ok gak…

  6. sebenarnya masa yg majlis penghormatan tu, juz keranda emas tu jer, mayat mj xder pun dlm tu, itu juz utk family n kwn2.acara simbolik jew…mayat dia g sembahyangkan kat tmpt len…..

  7. Terkini lama yahoo new… funeral dia masih lai misteri… (ala2 Zainal Arifin Ismail)… rumours psl dia nk kebumi di Neverland pun x btul, xde application pun psl tu…. kat mana2 pun cepat2 lah kebumi jenazah tu…

  8. amboi ko ni ewizz skg rupe dh ganti mediamalaya ek..sume ko je salu komen..hahahaha…

    • xde aa beb..aku klu boring tahap maksima x pun nk lepas kan tensen jap, aku ngulor aaa cni. klu aku btul2 bz, sure aaa MIA hehehehe…

  9. Kemarin aku ade tgk ERA TV… aku sedey plak bile pengacara dia Nana tu cam x sensitif psl 'konsert' peringatan… cam dia bangga plak org2 di sana tu treat Allahyarham. Btul, setakat mana muslim MJ ni antar dia ngan Allah je. Tp aku sbg muslim rasa terkilan dgn cara org2 sana, langsung xble buang budaya diorg tu. Wpun stakat replica je keranda tu, wak le konsert ke apa2 peringatan lepas funeral… sedey aaaa

    • nak wat cemane.. lain bangsa lain budayanya 🙁

      • huhuhu… just yg aku xble trima bile org kite sendri (contohnye cam nana tu aaa) x sensitif langsung… nk ikut sesgt cam budaya luar tu.
        Ari tu pun, dia kawen bg hadiah gitar, aauu aaa kot2 nk suh dodoikan dia tido.. aku pun nikah non malay gak, sebangsa aaa ngan hubby dia tu, tp ikut apa adat melayu… family dia pun enjoy…

counter statistics