Sunday , November 19 2017
Home / Gossip Panas / Rich Estranged & Velvet Aduk dapat anak kedua, Caroline

Rich Estranged & Velvet Aduk dapat anak kedua, Caroline

Richael Gimbang atau nama glamernya Rich Estranged bersama Velvet Aduk telah selamat mendapat anak kedua pada semalam 30 Jun 2011. Anak keduanya ini diberi nama Caroline. Lagi banyak gambar after the jump.

Sumber dipetik: MSN Malaysia

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nur Sajat cuba buktikan kewanitaan, tunjuk darah kotor

Siapa tidak kenal usahawan terkenal, Nur Sajat. Ada saja cerita pelik daripada dia bermula dengan ...

7 comments

  1. bagus btol si rich ngn velvet meletop ni, haha

  2. comel2 nyer anak diaorg…

  3. bagus lah camni. keluarga bahagia.. anak2 yg comel

  4. cutenya pic no2…cam tak sabar pla nak kawen spya dpt baby.hehe klu x mandul..

  5. alahai comelnyaa..tahniah velvet dan rich..

  6. wa….cute nya ank diowng ni….bertuah sgt…..

counter statistics