Monday , June 25 2018
Home / Gossip Panas / Rita Rudani tertekan gosip rumahtangga

Rita Rudani tertekan gosip rumahtangga

Kesian si Rita Rudani, rumahtangganya bersama sang suami, Aidil Zafuan ada saje fitnah yang melanda. Yang terbaru pula, Rita Rudani dkatekan tertekan dengan fitnah gosip yang mengatakan rumahtangganya kini bermasalah.

Saya dan Aidil memang bahagia, lebih lagi dengan kehadiran anak, tetapi nampaknya bahagia kami hanya seketika. Dek kerana mulut dan khianat orang, kami goyah seketika. Tetapi, itu bukan masalah besar. Saya kenal Aidil, dia suami saya, marahnya pula hanya seketika. Saya tertekan apabila satu demi satu gosip berbaur fitnah yang tersebar.

Apa salah saya? Kalau pun membenci dan tidak mampu menerima saya sebagai menantu, tapi kasihan pada anak saya Airit Rayyan yang masih kecil. Jangan pisahkan kasih sayang kami. Saya bukan mahu menyalahkan keluarga mentua, saya sudah lama bersabar dengan karenah mereka, tetapi sabar saya ada batasannya.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Mufti jemput Faiz Roslan hadir Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan

Isu Faiz Roslan ini semakin menjadi-jadi kebelakangan ini. Bermula dengan video viral berpakaian wanita dan ...

3 comments

  1. dlm paper kata org ketiga (bukan keluarga mertua)… yg ini plak lain! mana satu betollll??

  2. saye arap kak rita terus bersabar,ALLaH sentiase dekat dgn org2 yg sabar…

counter statistics