Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Riz, anak Chef Wan bersama tunangnya (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. tahniah buat kedua2nya..moga kekal hingga ke jinjang pelamin..

  2. cantik…

  3. macam muka nurul…. white version

  4. Belum bertunang lagi la. Baru bercadang nak naik pelamin.

    Tapi bapaknya lelaki itu, yakni Chef Wan cakap, "rilek2 dulu, kenal hati budi n keluarga perempuan tu dulu. jgn tengok rupa je, hati budi tu yg kekal sampai akhir hayat."

    • setuju dgn chef wan..adik wa penah sekolej dgn ana dahlia ni dulu.dia dgn member2nye kenal sgt perangai ana dahlia..ana dahlia ni "berlakon"je sopan santunnye.

      • iye? ceh…sbb tu jgn mudah percaya dgn luaran. kena kenal2 betul2, sama2 hadapi situasi yg jeopardize the relationship, then baru tau hati budi tu cemana.

        • nk tau lg…ada sorg wartawan tv3 nama adli pernah couple dgn ana ni.ms kolej dulu.skarang ni sume bdk2 ex kolej tu dh sengih2 tgk 'game' 'sopan' ana dahlia ni.cian la chef riz ni nanti..

  5. secocok juga mereka ni ye? =

  6. mcm muke hetty sarlene..cantikkkk…

  7. mn cerita pasal nabil raja lawak nie??dia kn nk kawin dh 30 sept nie…lmbt nyer media malaya :))

  8. overexposed la pulak couple..di mana2 ada je citer depa…bosannn

  9. untungla dapat laki pandai masak

  10. cntik n spdan … aku kta cntik sbb pkai bju wrna biru jx .. (actually x la cntik sgt. haha! kdinx! )

  11. OK lor!!!

  12. bese je aku tgk..waakkaakkaa

  13. panjangnya dagu anak chef wan

  14. X SANGKA ANA DAHLIA NI EAKH MUKE CAM SKIMA JEK RUPANYER PERANGAI TEROK GAK ….

  15. apela mengkome ni…komen sebanarang je…yg jd nasik tambah pun ramai gak….agak2 diri tu dah super bagus ke…..

  16. apa yang penting pasangan ini menemui kebahagian dunia dan akhirat Amin……
    😉

counter statistics