Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Rogol anak tiri, artis dipenjara 20 tahun & 10 sebatan

Rogol anak tiri, artis dipenjara 20 tahun & 10 sebatan

rogolanaktiri

Hakim Mahkamah Seksyen di Kajang hari ini telah menjatuhkan hukuman 20 tahun penjara dan 10 kali sebatan kerana di dapati bersalah merogol anak tirinya pada Februari 2012 di rumahnya di Taman Gombak Jaya.

Artis yang dimaksudkan itu merupakan bekas ahli sebuah kumpulan Hip Hop yang popular di awal 2000-an. Jika masih ada yang samar-samar siapakah gerangan bapa gila yang merogol anak tirinya itu, artis tersebut merupakan Guru Musik yang bergelar Cikgu Jebat di Youtube.

Bagi menjaga maruah mangsa yang di rogol itu, nama artis tersebut tidak didedahkan. Sekiranya anda terlepas temubual rakaman Melodi dengan isteri artis tersebut pada Mac 2012, sila tonton after the jump.

p/s: Orang berlagak alim tidak semestinya baik dan sepatutnya dihukum gantung sampai mati di khalayak ramai seperti berita ini: Iran hukum perogol kanak-kanak dikhalayak ramai.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Johan dan isteri terkilan dikecam hadiri pengebumian nenek

Warga Malaysia memang terkenal dengan sikap “keyboard warrior” mereka tidak kira apa isu yang menjadi ...

9 comments

  1. Iwan ruffedge! Wr malu je..bodo punye org!! Puiii

  2. yeke beliau..hahaha..baru gue tau

  3. Iwan Ruffedge. Kenape la perangai buruk camtu. W/pun anak tiri tlg la bertanggungjwb sbgai sorg bapa. Ni tidak. Dirogolnye anak tu dr umur 7 tahun. Kesian anak tu. Xkan la xpikir masa depan anak tu. Tak igt kt Allah ke.?

  4. Iwan ruffedge?yg mana 1..yg berlakon akasia tu ke

    • Akasia tu husein la..ni iwan x glemer pn..org byk xtau pn die join ruffegde sbb die mcm ade xde je..kalo xde pn dlm ruffedge org x eran sbb x glemer n xde hasil..hahaa

  5. memang mcm sial pon!!!!!!! babi pukimak punya JANTAN SIAL!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ni member ruffedge yg selpas diorg bpecah tu ker?sbb kalo masa cat,zain ada dulu dia ni xder.

  7. Hussein tu kenal..o silap yg akasia tu shades kan..x guna betul jantan ni..budak 7 thn tu..bior dia kena rogol lak kat penjara sok dgn gangster2 kat dlm tu…bodoh betullll

  8. yer bagus bagus aku sokong semangat korang..patotnya kita kerat je punai jahanam mcm dia ni pstu biarkan bleeding smpai mati..baru jd tauladan sikit..tp aku rase dia kene sebat 10 kali tu pon mesti dia enjoy kan hahahaha..

counter statistics