Tuesday , September 27 2016
Home / Lain-Lain / Roller coaster paling curam di dunia (7 gambar + 1 video)

Roller coaster paling curam di dunia (7 gambar + 1 video)

Roller coaster paling curam di dunia ini ada di Fuji-Q Highland, Jepun. Ia bergerak  selaju 100 km sejam, menjunam pada ketinggian 43 meter dan tahap kecuraman 121 darjah! Gile FFUU!!! Lagi gambo dan video after le lompat.

Sumber dipetik: TechCrunch

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

18 comments

  1. besttttttt gilaaaaaaaa ! aku tengok video tu je pun dah terasa macamaku yang tengah naik .. hahaha .. 😀

  2. bukan smua orang leh naik ni..buat nak turun time dah gerak susah..

  3. OMG! super gayat, super ngeri aku…

  4. wow sempoi gila…haaa teringin nak naik lah..

  5. bg 1 juta, i'allah aku brani naik..haha!

  6. orang penakut mcm aku….tengok je lah…rasa mcm jantung dan perut tertinggal kat belakang…kah-kah-kah

  7. giler interlok!!! lepas naik ni konfem lembik lutut..

  8. nengok je..aku dah nak muntah…eee compom aku tak naik….

  9. time dah sampai kat 1:30 tu dah fikir OMG there's no turning back now..i'm gonna dieeeeeeeeeeeee!!!

  10. rasanya yang dekat genting tu lagi takut kot..yg space shot tu..=p

  11. Bagi aku Space shot kat genting tu dah mengerikan bila part aku naik… Yg ini rasanye takkan aku naik… Cukup mengerikan…

  12. Naik space shot kat genting pun gua dah nangis tsk tsk T_T

  13. i have watch this video,scary…sampai tangan saye pon berair,ye lar mcm kite jugak yang rase naek bnde tu..

  14. best giler..

    aku nak naik !!!

  15. hahahahaha… TERBAEK DARI LADANG DOWH…ahahaha.. dpt kat aku.. confirm aku naik…

  16. rasanya mcm nak terkucil tgk video tue.. bestnye.. nak try ….

  17. space shot 2 best gler…kat genting xbpe sgt…rse yg kat jepun ni lg lme kot…genting jap je…pe2 pon klu diberi pluang mmg nk try naik hehe

counter statistics