Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Rozita Che Wan berpurdah ketika umrah

Rozita Che Wan berpurdah ketika umrah

1

Dalam majalah Media Hiburan ada satu artikel menunjukkan Rozita Che Wan berpurdah di Mekkah ketika mengerjakan umrah. Kata pihak media, dia berat hati untuk memberikan gambar-gambar peribadinya ketika di sana atas alasan menghormati permintaan ibunya dan mahu mengelakkan publisiti. Penulis berharap, agar ibunya buat permintaan terbaru iaitu, halang Rozita dari berpakaian seksi menonjolkan buah dadanya.

2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-dira-helmi-mesra-mediamalaya

Dira Abu Zahar dan bekas suami mesra di sambutan hari jadi anak (6 Gambar)

Walaupun status Dira Abu Zahar dan bekas suami, Helmi  Yusof sudah tidak bersama namun hubungan ...

23 comments

  1. sebabnya..dia tak boleh pakai make up, takde bulu mata palsu..nanti gambar tak cantik..sebab tu dia awal2 lagi pakai purdah..

  2. tibe2 je pki purdah..tkot org tgk die tu cantik sgt ke? uhuhu..bgs la kt sane tutup aurat sume..dh blk mesia still seksi2 pki ketat2 x gune gk..

    • apadaa singkatnya pemikiran ko ni…pasal dia cantik la dia berpurdah..
      pak arab kat sana bukan boleh percaya…buatnya depa tak tahan, pi culik si rozita bawak pi mana2 tak pulangkan…dah bnyk kes ni berlaku kt sana… nanti kecoh pulak nanti kerajaan malaysia nak pi cari rozita kat sana…cuba la think out of the box sket…ni tak, klu berpurdah jer pk bukan2…

      and one more thing, she is still adorable and pretty even without makeup on her face!

  3. xpe aaa… kat sana pun berdebu elak penyakit etc..

    • ewiezz ngan ceh, sori la tak dpt lawan komen ngan korang.. skang ni very the busy la ngan keje seharian.. ni pun sempat hapdate satu due entri je.. rindu ngan korang

      • wakakaka..ko rindu kt aku ke? ko ni keje ape sebeno nyer..tp dlm gambo ni lain mcm jer pki purdah tu mcm tampal jer..btl ke die pki purdah or telekong jer? tah2 sj je..

        • rindu siot.. dah lame tak balas2 komen ni.. balik keje dah penat.. aku keje kerani cabuk jek.. hihihihi..

          ko nampak mcm tampal, aku sekali tgk mcm pengebom berani mati.. whahaha

          • dhtu mane ko dpt gambo ni? dh bz koje sempat lg nk wt blog kutok2 artis yg tahpepe tu ek..hahaha..ko ni laki ke pompan sebeno nye? hahaha..atau ko ni spesis aaauww? hahaha..bese aauw ni la suke psl artis2..wkakakak

          • kan aku tulis kat situ, aku dpt dari Media Hiburan.. kekeke…
            haha ko takkan tau status aku sape sampai bile2.. akakaka..
            auww ni gile glamer, suke tunjuk diri.. aku tak, aku buat blog ni nk cari makan la.. hehehehe

          • aisey…terharunye ade yg rinddddddddddddddu kat aku heheheh…
            aku pun kebzian melanda, bese aaa sales kurang skarang ni kena keje kuat lai… alaa..aku pun kerani cabuk gak huhuhu

          • tau takot org kenal ko sbb ko suke aibkan org…wakakakak…mn la aku bc ..aku mls nk bc post2 ko tu..aku tgk gambo n komen sudaa..haha..yg mane terok2 n seksi2 tu mmg kene kutok la..yg baik2 xde la nk kutok..heh..ko wt blog ni ko dpt duit ke yg cri mkn tu? sape plak bg ko duit nye? hahahaha..aku rs ko ni mesti pondan gk kn..hahaha..bese laki jns mcm tu suke tau hal artis..xnak ngaku la tu..wkakakaka

  4. uwekkkkkkkkkk….janda hangit nih pakai purdah la konon…….wweiii pompuan…TAK ADA MAKNA NYER KO PAKAE PURDAH BAGAI KAT MEKAH..KOLO BAILIK MSIA..DOK TERBUNGKANG GAK TETEK KO BAGI JANTAN2 TGK…POOOOOOOOODAHHHH CHAITT..meluat betol haku ngan pompuan jeneh mcm ni….makna nyer ko tuh nmpak chantekkk di sebabkan CAT MUKA kan??? wahahaaaa….harap mekap jer..podahhhh..PLASTIK!!!!!!!!!!!!!

  5. rasanya masa aku belajar agama kat sekolah dulu, ustzah aku cakap kl nak masuk makkah, beribadah kat makkah muka tak boleh ditutup…aurat lain sume tutup kecuali muka saja tak boleh tutup..camne tu rozita che wan?cuba korang tengok mat dia betul2…macam orang tua je…agaknya kl muka dia tak make up, memang nampak sgt tua kut..tu yang dia tutup tu…mal org tengok muka sebenar dia..

    • masa ihram le haram tutup muke, org lelaki plak xble pakai tudung kepala cam kopiah etc… masa lain nk jejln lam bndr tu better le tutup muke, selain elak habuk sbb kat sana tu berpasir dan berdebu serta adelah sbb2 lain…

  6. Dia baru buat Umrah yg Datuk CT tu buat Haji dah Hajjah pun tetapi masih pakai seksi dan ketat dan sendat apa cerita? Pakai tudung sekerat.

  7. hmm/….agaknya muka dia dah jd mcm TSUNADE (naruto) lepas abes guna kuasa…bkdut2…haha..sbb tu pakai purdah…
    kalau masa smayang pun dlm islam xyah pakai purdah….ape lagi kat sana?
    wei…jgn hipokrit la…..balik cni pakai rambut tipu…bulu mata tipu…smua tipu…hahaha

    • hahaha..g umrah tu kire elok la kan dkt diri dgn Allah..tp dh blk tu bwk2 la tobat..ni dgn dunia artis lg penuh maksiat..main laki vpi sane sni..idop mewah tibe2..aku pn eran artis ni..dhtu g umrah ke ape ke xyah la dok tayang2 gambo..simpn peribadi xbleh ker..tu kan utk beribadat..ni tunjuk2 dh rope g hanimon jer..tahpepe..wt tu dgn iklas la k..uhu
      tau la duit byk nk g umrah bile2 ms pn bleh..tp kalo x berubah tu xgune gk..hahaha

  8. Ikhlas ker purdah tu atau saje jerrrrr….

  9. sah sb tak mau orang tgk muka die buruk without mekap…

  10. Itu semua urusan dia dgn Allah, kite tkdak hak nak mempersoalkan nye 🙂

counter statistics