Monday , June 1 2020

Rozita Che Wan conquer majalah tempatan!

Mase kami pi ushak kedai buku, sekali terpandang ke seksyen majalah tempatan Malaysia, straight ace semue muka Rozita Che Wan! Fuhhh! Malajah Eh, Nona & Pengantin.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

13 comments

  1. She is so delicious to look… haven't tasted it though…

  2. muka murah rezeki. beringatlah kita dikala dalam kesenangan kan… masa ni kita diatas,dipuja lagi..

  3. saham tengah naik…jgn jeles looo

  4. Dah pujaan dan idaman hati semua kaum-kaum suami, nk macamane! Tengok gambar2 majalah dan bayangkan isteri masing2 macam dia je lah…one beautiful and complete lady!

  5. slagi masih bergetah, selagi kulit masih tegang, pasti melekat dimuka depan majalah… kalo dh berkedut, muka belakang pon belum tentu ada.

  6. gigiputihberseri

    hmmmmmmmmmmm bkn ke dia pnh kata (after x jd nk bsara) blakon je tp no publicity anymore???? :/

  7. meletop2 dia ni. cantik..murah rezeki dia =)

  8. kelakar aku baca komen yg kutuk2 dia…sah2 ni semua pompuan yg jeles dengan kecantikan dia

counter statistics