Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Rozita Che Wan conquer majalah tempatan!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

13 comments

  1. She is so delicious to look… haven't tasted it though…

  2. muka murah rezeki. beringatlah kita dikala dalam kesenangan kan… masa ni kita diatas,dipuja lagi..

  3. saham tengah naik…jgn jeles looo

  4. Dah pujaan dan idaman hati semua kaum-kaum suami, nk macamane! Tengok gambar2 majalah dan bayangkan isteri masing2 macam dia je lah…one beautiful and complete lady!

  5. slagi masih bergetah, selagi kulit masih tegang, pasti melekat dimuka depan majalah… kalo dh berkedut, muka belakang pon belum tentu ada.

  6. hmmmmmmmmmmm bkn ke dia pnh kata (after x jd nk bsara) blakon je tp no publicity anymore???? :/

  7. meletop2 dia ni. cantik..murah rezeki dia =)

  8. kelakar aku baca komen yg kutuk2 dia…sah2 ni semua pompuan yg jeles dengan kecantikan dia

counter statistics