Friday , December 9 2016
Home / Gossip Panas / Rozita Che Wan nafi tidak berbaju di webcam

Rozita Che Wan nafi tidak berbaju di webcam

Agak kecoh minggu ini apabila sebuah portal hiburan telah mengeluarkan satu artikel bergambar di mana gambar tersebut menunjukkan seorang wanita yang wajah seperti Rozita Che Wan, sedang tidak berpakaian di hadapan webcam.

Rozita Che Wan, walaubagaimanapun menafikan sekeras-kerasnya bahawa wanita yang dimaksudkan itu bukan dirinya malah turut menerangkan bahawa dia tidak pernah bervideo chat atau berwebcam. Rozita turut mengakui bahawa terdapat pelanduk dua serupa dan berkemungkinan wajah itu milik wanita lain ataupun pondan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

18 comments

  1. kat mane aq bole tengok gambar yg x di blurkan tu?

  2. kat utusan sok ade… frontpage

  3. janda gitu ler gersang..dah kantoi x mo ngaku..tgk tu sebijik 2 sama tu hish

  4. jantan jantan gersang blh lh jdkn bhn untuk melancap.

  5. dah gersang lettew..

  6. ZERO MODAL. LOGIN FREE. 1 REFERRAL ANDA AKAN DAPAT US$1.
    http://cash111.com/ref.php?page=act/ref&invco

  7. Tengok BARANG SENDIRI PUNYA SUDAH LAH… buat per tengok org punya……

  8. Betulla konen tu nemang muka RCW ni mcm pondan/bapuk dah lama dah realise. Itu yg hairan sgt apsal ler ramai org ckp dia cantik….out ler seri wanita tu xde langsung.

  9. Betulla statement atas tu memang muka RCW ni mcm pondan/bapuk dah lama dah realise. Itu yg hairan sgt apsal ler ramai org ckp dia cantik….out ler seri wanita tu xde langsung.

  10. mke ninops .,.,
    jande pon jnde r .,.,
    dpat un okey gak .,.,
    cpe tnak rozita che wan urh .,.,
    terbaek der

  11. tua da liat..anjing pun xnak kunyah

  12. die sendri pn dh mcm bapok… make-up tk agak2 selalu over… kdg2 confuse tu die sendri tau *****:SxD

  13. bajet mude…ni mest gersang lebey da lame menjanda….

  14. banyak kan bersabar… x semestinya janda tu je yang gersang… yang dah berlaki dan berbini pun banyak yang terlebih lak gersangnya…. dunia ni kan kecil je… ntah2 balik kat kita pulak…

  15. xyah nk nafikan sgt la cik ta..

counter statistics