Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Rozita Che Wan & Shahir di LCCT, flight ke Alor Setar

Rozita Che Wan & Shahir di LCCT, flight ke Alor Setar

Pada 5 Mei 2011, seorang forumer dari Cari telah menjadi paparazi menangkap gambar Rozita Che Wan dan Shahir di LCCT, Kuala Lumpur. Mereka berdua difahamkan sedang menunggu flight untuk ke Alor Setar, Kedah bersama. Atas tujuan apa ke Alor Setar, masih belum ketahui kerana tiada kelibat orang lain selain mereka berdua sahaja. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

25 comments

  1. X seswai lgsg..shahir mude g..rozita kerepot wlpn kate mcm mude..cehh..artis2..wt malu family shahir kt kampo tu jer..apok shahir salu dtg klinik kampo tu..wakakaka

  2. Woiii x seswaoi lgsg..apela taste shahir ni nk pompuan mcmni? Dhla seksi..xde maruah..bajet ko alim la shahir bdk uai bagai..pdhl? Ampeh

  3. Wt malu koge shahir kt kampor tu je..hahahahaa

  4. wah gatei..,, sekali tiga kali komen…huhuhuh

  5. Aku nk komen td tls xbleh..igtkan xde..ropenye dh ade..wakkaakaka

  6. tu yg shahir pimpin tangan budak tu sapa? 2nd last

  7. benci shahir.. cakap tak serupa bikin.. malas dah nk sokong u shahir.. 🙁

  8. Hahahahaha burthurt is strong in here!!!

  9. salam….harap maklum.,..tyme ni bukan dorg berdua jer..mereka nk p alor star sbb ade shooting kt perlis…n perlis uh xde airport…da production bg tiket hari sama nak buat mcm mana..klu tolak xnk pegi sama sbb rcw ade NNT CAKAP SHAHIR DEMAND LAK..

    xde ape2 pown dorg nih…shahir dh bg penjelasan..tgk berita sinar harian hari ni…online punye pown ade,….jgn maen post jer…

    • Oi limau lemon poyo..kn ade rozita ckp die knl ati budi dgn shahir ngade2 ni ape? Ckp soal umah tangge bagai tu ape? Shahir je xnak ckp ape2.. Kalo xde ape2 xknla berkepit je mcmtu..cehh

    • eleh lemon.. tu ayat cover.. blah la.. kami dah frust da dgn shahir…benci! hg sama ja shahir..pandang perempuan seksi.. puii~

  10. xjadi da minat shahir…adoi…kalo muda ley gak terima..nie yg da berkedut kt bwh mata plak..ayak pnggl mummy kot..rcw pon kejap2 org nie kejap2 org tula..alih2 dgn shahir..dala ayu rauhdah kawen muda..xkn nk ikt kot??? hai dunia dunia..

  11. aku rase shahir da terkena guna-guna

  12. diowang ada shoot la kat alor setar.. apa daa..theres going to be a new drama..just wait for it.

  13. knape nak sorok2 allah kan tahu….kenape pompuan skrng yg tua suka cari yg muda syok keee,

  14. tapi rozita pun cantik lagi,,kalau saye pun nak juge,,,blh ke kita kenal….

  15. biarlh asal dowg bhagie,,nabi pon kawen ngn wanita lebih tua..=)

  16. ok ape diorang nih…………….

  17. Shahir, mka cik nk cakap le kot ko nak oii… tok sah la kt RCW tu. Ko cari le anak dara. Ko tu muda lagi.. hensem lak tu. Pi la nyanyi dulu jgn dok cintan cinton lg lee. Takut nnt peminat ko lari. Lgpun oang bnyk x suka RCW tu, gossip bnyk sgt.. Please nak oii…. apapun karier yg. patut didulukan.. Jgn karier ko tenggelam dek gossip cinta dgn dia tu. Heee… x suka! x suka! x suka!. Kesian mak bapa ko… mesti dia nk nantu comel, muda dan nak dara..

  18. suka tengok rozita ngan shahir, secocok sangat. Semoga jodoh dia orang ada dan berkekalan.

counter statistics