Wednesday , September 28 2016
Home / Lain-Lain / Rumah Tangga Roslin Hashim bertahan 12 Hari

Rumah Tangga Roslin Hashim bertahan 12 Hari

roslin

Agak pelik apabila penulis mendengar berita mengenai perceraian pemain badminton negara, Roslin Hashim dan pasangannya Faizah Mohamad. Roslin tidaklah mempunyai rupa yang rupawan, dan kini bukan begitu popular dengan sukan pilihannya, badminton. Tetapi kenapa perkara sebegini berlaku? Apakah punca perpisahan mereka sehingga cerita ini mengejutkan dunia seni tanahair kerana hanya bertahan selama 12 hari sahaja?

Apakah yang mungkin bermain difikiran pembaca sekalian. Roslin juga begitu berat hendak menceritakan punca perceraian ini. Adakah puncanya itu dari dirinya sendiri atau bekas isterinya. Kita nantikan berita selanjutnya kemudian.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

10 comments

  1. Pehal la jawa kelantan ni

  2. gila org sekarang. Ekonomi downturn skrang…lagi banyak pembaziran berlaku.

  3. dah xda jodoh..actually sebenarnya jodoh kita kena pertahankan..bukan give up ngan cepat

  4. mesti ade benda ex dia rahsiakan..

  5. ops..mesti wife dia ade rasia yg x diceritakan..so phm2 sdirila

  6. ni semua jodoh pertemuan.. tak leh nak cakap org lain.. mane tau jadi kat kite lak… tapi aku rase roslin patut pikir panjang la..

  7. bg aku, roslin sebagai suami harus bersabr sblm mengambil langkah untk bercerai … 12 hari 1 tempoh yg pendek utk mengenali pasangan anda.. knapa mase bercinta n bertunang u blh bersabar n ble dh menempuh alam perkhahwinan senang2 je bercerai.. bkn ke sblm berkahwin kite mengambil kursus kahwin bg meningktkn lg pengetahuan alam rmh tgga..

  8. aku rasa, diaorang ni memang nak putus tunang dari dulu, tapi nak jaga muka orang tua, barang kahwin pun dah beli, tempah..kad jemputan pun dah edar, alang2 teruskan ajelah. lps tu, baru cerai. duit banyak, tak kisah pun setakan puluhan ribu, berapa sen sangatlah kat mata roslin. memang mustahil, roslin kata ada 1001 sebab kenapa dia ceraikan isterinya, duduk bersama baru 12 hari, apalah sangat sikap isteri dia yang dia tahu. tengok dalam gambar pun, muka roslin macam tak ikhlas aje jadi suami. rasa tak ready nak jadi suami, janganlah kawin…

  9. Bini dia tangguh2 nak main..dia naik geram..pastu bile dah main baru tau bini dia bukan dara..dia terkejut beruk..so gaduh sampai 9 hari nak tau sape laki yg first tu.. tak leh tahan..member pun blah!

    • memandai je suraya. kalau dia pun anak teruna, mcm mana dia tau kalau pompuan tu dara ke tak. plus, dara ni bleh gak ilang kalau terlalu kuat bersukan.

counter statistics