Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Rumahtangga Erra Fazira pulak bergolak?

Rumahtangga Erra Fazira pulak bergolak?

Nampaknya cerita cerai-berai hubungan suami isteri macam dah sebati dalam dunia artis Malaysia. Yang terbaru kedengaran hubungan suami isteri antara Erra Fazira dan Engku Emran mula bergolak.

Dikatekan antara punca yang dapat dilihat ialah apabila Erra Fazira yang melakonkan watak Dr. Siti Hasmah di pementasan Muzikal Tun Mahathir selama 11 hari tidak kelihatan langsung kelibat suaminye, Engku Emran.

Malah ketika majlis penganugerahan Festival Filem Malaysia ke-23 juga, Engku Emran tidak kelihatan bersama isterinya, Erra Fazira.

Ha ape dah jadi? Walaubagaimanapun, Erra masih tidak mahu memberi komen mengenai perkara ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

8 comments

  1. Aduhai penulis.. benda blom pasti. Dah buat isu.. kang yg takde apa – apa jd apa – apa lak.. Maybe ada sbb lain bkn mslh rumahtangga. hurmm.. doakan erra tak gagal lg buat kali ke 2.

  2. mcm2 la kome ni..sume artis mcm tu da kawen mule la cerai la tu la ni la..idop bebas sgt..kalo deme cerai pn..xde ape nk eran pn..artis perkare bese cerai2 ni..lumrah artis katekan..kuikui

  3. aku tgk erra galak semacam je…da tak mcm bini org je…da lama tak nmpk pakai skirt…tetibe pakai skirt lak dlm mari menari…

  4. atris or tak dia org manusia jgk ade baik brk mcm kiter2 cuma bezanya kiter2 nie wat per pun org tak tau coz xmsk blog mcm nie…tp seriously kesian ank dia yg come lote klu btl lah tgh perang skrg…alah maybe engku emran bz dia kan ceo banyak kerja lain lg dia nak wat selain nak ikot bini 24hrs…mcm dato k…mane ade siti situ ader dia mmg syg bini btl…huhuh

  5. hasben dia dah pun explain dlm Berita Harian aritu.Apa2 je lah reporter ni, nak wat gempak je.Tapi klu difikirkan, erra masih ada news value lagi….. ,klu tak,masakan reporter still nak wat story pasal dia! Btw, dia & suami cool aje.I like!!!

  6. korang ni apahal la duk pikir sal artis..buang masa je la..murahan giler..

  7. Bukan fikir pasal artis anti racist!!! tapi fikir kenapa masih ada lagi manusia yang suka buat fitnah…dengki dan tak senang tengok si Erra ni bahagia??? Kot ye pun Erra dan Emran tu ada masalah ke bagai…tak kan nak cerita 1 Malaya ????
    Hal rumahtangga….biarlah mereka yang selesaikan…Tapi tengok hari tu dalam Langkah Mari Menari …masih 'loving' macam dulu…
    http://www.murai.com.my/article/default.asp?artic

counter statistics