Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Rumahtangga Ning Baizura kembali bergolak, suami ada skandal?

Rumahtangga Ning Baizura kembali bergolak, suami ada skandal?

Menarik berita hari ini. Masakan pokok bergoyang jika tiada anginnya. Gosip rumahtangga Ning Baizura bergolak apabila suaminya menjalinkan hubungan dengan seorang perempuan Cina yang difahamkan setiausahanya.

Walaubagaimanapun, Ning menafikan gosip tersebut sambil menjelaskan suaminya kini sudah berhenti bekerja kerana mempunyai kerjaya seni sepenuh masa. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

8 comments

  1. doakn spya rumh tngga mreka x hncur …

  2. Pernah terserempak sgn Ning Baizura di Singapore, aku nie senyum lebar n tegur dia sebb happy jumpe org msia kat sana, artis pulak tuh..Tp dia dgn muke cm xsuke, and jawap nak tak kan,.tak sangka ek, kat tv nampak, ya allh, ,mesra yer ko, baik yer ko, tp kat luar, hidung tinggi, budget artis hollywood ker?…tak yah lar, nak …Sumpah , kalu tuh peel ko, malas kau nak bermuka tembok, hai2, and tegur ko!Buat malu aku jerk!

    • dulu mase aku keje kat bangsar blh dikatakan ari2 tgk dia melepak kat kaki lima BSC, ngan rokok dia. rajin dia dtg dr kajang semata mata nak lepak kat bangsar, waktu tu dia baru start nyanyi….bangsar kan ramai expat…mmg dia ni nmpk belagak skit. org cam ni x yah tego pun x rugi ape

  3. Moga gosip tu tak betul. Tamo le cerai2, tak best la. Tapi gosip tu rasanya tak logik la sbb laki dia dah lama berhenti kerja. Suami dia mcm manager dia skarang.

  4. tu la….risiko kawen mat saleh ni tinggi skit…cos dorg pny life x mcm org melayu…ssh mrk nk trima..klu ade pn 1 dr 10 kot…..lumrah alam pkahwinan..ade pasang dn surut nye…tabah la ok puan…huhu

  5. Moga dapat diselamatkan hendaknya…
    Dah memuslimkan suami… dah satu pahala yg besar. Moga terus berkekalan. Amin..

  6. baru je jumpa jumaat mlm ari 2. nampak 2 2 ok je cam bahgia je. sekali aku senyum, bukan main lebar die senyum blk. ok je orgnye…nampak cam peramah je

counter statistics